ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ, ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ -ΚΑΙ- Ο ΝΤΑΝΣΤΟΝ

Ο Αμερικάνος σέντερ τα... χώνει άγρια στους διοικούντες τον Ολυμπιακό, που πρόσφατα τον κατηγόρησαν πως έκλεισε από νωρίς στην Εφές.

Δεν βρέχει, σας φτύνει -και- ο Ντάνστον

Δεν είναι ο πρώτος ούτε και ο τελευταίος παίκτης που φεύγει από τον Ολυμπιακό και ρίχνει πίσω του μαύρη πέτρα. Που μιλά με τα χειρότερα λόγια για την αντιμετώπιση που έτυχε από τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Μπράιαν Ντάνστον μίλησε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr για τους λόγους που τον ώθησαν στο να φύγει από τον οσφπ και απάντησε στις κατηγορίες του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Σας παραθέτουμε μόνο μερικές ατάκες του για να καταλάβετε τι συνέβη:

***Από πλευράς του Ολυμπιακού δεν υπήρξε καμία τέτοια πρωτοβουλία μεσούσης της σεζόν... Ίσα-ίσα που η δική μου πλευρά, ο ατζέντης μου για την ακρίβεια, επικοινώνησε με τους ιδιοκτήτες της ομάδας, σε μία προσπάθεια να μάθει τι σκέφτονται για μένα και αν έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία μου.

***Μου μετέφεραν ότι θα πρέπει να συγκεντρωθώ στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις και να μην ανησυχώ για το μέλλον, λέγοντας στον εκπρόσωπό μου, ότι αφού τελειώσει η σεζόν και γίνει η αξιολόγηση της εφετινής πορείας, θα αρχίσει και ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς...

***Μέσα μου, όμως, είχε κάτι... σπάσει! Αποδείχτηκε τελικά ότι είχα... “χαλαστεί” πολύ από την άρνηση της διοίκησης να συζητήσει το ενδεχόμενο της επέκτασης του συμβολαίου μου και για κάποιο λόγο, αισθανόμουν πολύ μειωμένος.

***Είπα στους αδερφούς Αγγελόπουλους πως αισθάνθηκα μειωμένος από την απάντηση που μου έδωσαν στα μέσα της χρονιάς και ότι η στάση τους με έκανε να νιώσω ότι η προσφορά μου δεν τυγχάνει τόσο μεγάλης εκτίμησης.

*** Όταν ήρθα στην ομάδα, πριν από δύο χρόνια, όλος ο κόσμος μιλούσε για την απώλεια του Χάϊνς και για το δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε... Όλη αυτή η παραφιλολογία, δεν σου κρύβω ότι με είχε στενοχωρήσει γιατί ακόμη και μετά από καλές εμφανίσεις μου, άκουγα σχόλια του τύπου “καλός ο Ντάνστον, αλλά Χάϊνς δεν είναι...”! Επειδή, λοιπόν, ξέρω αυτό το συναίσθημα και δεν είναι όμορφο, έχω μία πρόταση να κάνω: “Μην ασχολείστε μαζί μου, γιατί έχετε τον Πάτρικ Γιάνγκ!”.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου