Ο ΜΠΑΡΛΟΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΘΑΜΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!

Ο μεγαλύτερος πρόεδρος της ΑΕΚ κατά γενική αναγνώριση  είχε μπλοκ διαρκείας στον Παναθηναϊκό 

 Ο Μπάρλος τακτικός  θαμώνας  στον ΠΑΟ!

Ο Λουκάς Μπάρλος θεωρείται κατά γενική αναγνώριση ο μεγαλύτερος πρόεδρος της ΑΕΚ ωστόσο το σίγουρο είναι ότι δεν υποστήριζε τη συγκεκριμένη ομάδα από μικρός.

Γεννημένος στο Δίστομο Βοιωτίας και κατόπιν μετακόμισε με την οικογένεια του στη Θεσσλαονίκη, Ο  «κύκλος» του μάλιστα  αναφέρει ότι ήταν φίλαθλος του Άρη στα παιδικά  του χρόνια καθώς ήταν και ποδοσφαιριστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης στη δεύτερη ομάδα.

Μόλις ήρθε στην Αθήνα τον έγραψαν μέλος στον Πανιώνιο όμως δεν παρακολουθούσε τις εκδηλώσεις των «κυανέρυθρων».  Η ομάδα την οποία παρακολουθούσε πάντως ήταν ο Παναθηναϊκός με τέτοια συχνότητα που ο «Αποδυτηριάκιας» τον θεωρούσε «πράσινο» .

Οι περιγραφές είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν τον Λουκά Μπάρλο ως θαμώνα της Θύρας 3 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ενώ ο άνθρωπος που τον προέτρεψε να πάρει εισιτήρια διαρκείας στην συγκεκριμένη θύρα του ΠΑΟ ήταν ο Γιάννης Κωστόπουλος.

Ακόμα και ο Κοσκωτάς σε δηλώσεις του είχε αναφέρει την …παναθηναϊκή ιδιότητα του Λουκά Μπάρλου ο οποίος  σε παλιότερες δηλώσεις του. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην κηδεία του είχαν παραβρεθεί όλοι οι μεγάλοι «πράσινοι» παράγοντες .

Τέλος, ο Λουκάς Μπάρλος είχε πανηγυρίσει μαζί με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας το 1976 και βρέθηκε στα αποδυτήρια του «γηραιού» να συγχαρεί τους «κυανόλευκους».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου