ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ…

Την ώρα που ο υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε προάσπιση του αθλήματος και παύση των προκλήσεων, η πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός συνέχισε να κάνει τον… κουφό και να έχει εμμονή με τον Δ. Γιαννακόπουλο.

Στου κουφού την πόρτα…

Δεν υπάρχει καταγεγραμμένο προηγούμενο του εμμονικού συνδρόμου που διακατέχει τους αδερφούς Αγγελόπουλος σε ό,τι αφορά τον Δ. Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό. Παρότι μετά το τέλος της συνάντησης με τον Σταύρο Κοντονή και τους ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δήλωναν πως θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των τελικών του πρωταθλήματος, μέσα στην αίθουσα έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Ο υφυπουργός, παρουσία και των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, ζήτησε από τις δυο ΚΑΕ να προασπίσουν το άθλημα, να μην υπάρξουν προκλήσεις, να κυλήσουν όλα ήρεμα και να σταματήσει η διαρκής αμφισβήτηση των διαιτητών, των θεσμών και των πάντων. Αλλά όπως λέει ο πάνσοφος λαός «στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα». Οι κ. Αγγελόπουλοι επέδειξαν ξανά την απίστευτη εμμονή τους με τον Δ. Γιαννακόπουλο και έκαναν διαρκείς αναφορές σε αυτόν, όποιο και αν ήταν το θέμα που είχε πέσει στο τραπέζι…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου