ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Καυστική ανακοίνωση για τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο του διαιτητή Χρήστου Παναγιώτου εξέδωσε ο Προμηθέας

Στο πλευρό του Παναγιώτου ο Προμηθέας

Στο γεγονός ότι τέτοια περιστατικά έχουν ως σκοπό την άσκηση ψυχολογικής βίας κατά των διαιτητών αναφέρθηκε με επίσημη ανακοίνωση του ο Προμηθέας Πατρών, ο οποίος τάχθηκε στο πλευρό του διαιτητή Χρήστου Παναγιώτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο και εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την άνανδρη εμπρηστική επίθεση σε βάρος του Πατρινού διαιτητή Χρήστου Παναγιώτου. Τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες, οι οποίες σκοπό έχουν την άσκηση ψυχολογικής βίας κατά των διαιτητών, πλήττουν το σύνολο της οικογένειας του αθλητισμού, και ειδικότερα του αθλήματος του μπάσκετ. O ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ εκφράζει τη συμπάθεια και τη συμπαράστασή του προς τον κ. Χρήστο Παναγιώτου και καλεί τις αρχές πέρα από την εξιχνίαση της υπόθεσης να πάρουν άμεσα μέτρα κατά του φαινομένου της βίας που μαστίζει τον αθλητισμό.
Ο ΑΣΠ Προμηθέας έχει επανειλημμένως τοποθετηθεί με σχετικές εκδηλώσεις και ανακοινώσεις, αλλά και την εν γένει στάση και συμπεριφορά του εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων , απέναντι στο φαινόμενο της βίας, δηλώνοντας με τον πιο σαφή τρόπο την κατηγορηματική και απερίφραστη καταδίκη κάθε ενέργειας που αντιβαίνει στον υγιή ανταγωνισμό και το φίλαθλο πνεύμα και συντελεί στη δημιουργία κλίματος φόβου και τρομοκρατίας. Νομίζουμε πως με αφορμή αυτό το απαράδεκτο αντιδημοκρατικό γεγονός πρέπει «το μαχαίρι να φθάσει στο κόκαλο». Έφθασε πια η ώρα να πάρουμε ενεργή θέση. Όλοι μας είμαστε υπόλογοι σε κάθε είδους ανοχή».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου