«ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΤΥΧΟΙ»

Ο Γιάννης Πετράκης θεωρεί άτυχη την ομάδα του, που θα μπορούσε με τις δύο καλές ευκαιρίες στην αρχή να είχε πάρει κάτι καλό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Ήμασταν άτυχοι»

Απογοητευμένος από την ήττα, αφού θεωρεί πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο, εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την απόδοση του ΠΑΣ: «Για εμάς σήμερα το παιχνίδι ήταν σπουδαίο. Θέλαμε το καλό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι ξεκινήσαμε το ματς με δύο καλές στιγμές για να προηγηθούμε. Αν σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετουσιώνεις τις ευκαιρίες, πιθανόν να δεχθείς κάποιο γκολ.

Δώσαμε χώρο στον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να έχει την υπεροχή μετά το δεκάλεπτο, ωστόσο είχαμε καλή οργάνωση στην άμυνα. Το τέρμα που δεχθήκαμε ήταν από στημένη φάση το οποία δυστυχώς μας έφερε σε δύσκολη θέση απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα.

Στο δεύτερο μέρος και ειδικά μετά το 60' δείξαμε διάθεση, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να φτάσουμε στην ισοφάριση, όμως μας έλειπε η τελική προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε, όμως κατάφερε μέχρι τέλους να κρατήσει το σκορ και να πάρει την νίκη. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί, αλλά αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Η προσπάθεια συνεχίζεται, αυτό που χάσαμε σήμερα θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε σε άλλα παιχνίδια».

Για το αν άργησε να ρισκάρει στο παιχνίδι: «Οτιδήποτε γίνεται εκβιαστικά συνήθως έχει ανάποδη τροπή. Πάντα κάτι κερδίζεις και πάντα κάτι χάνεις. Χρειάζεται ωριμότητα, νομίζω ότι στην μεγαλύτερη διάρκεια την δείξαμε. Με τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το παιχνίδι προσπαθήσαμε να φτάσουμε στο γκολ, όμως δεν ήταν η τυχερή μας μέρα. Η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ. Συνεχίζουμε».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου