«ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννενα, Γιάννης Πετράκης τόνισε πως η ομάδα του σέβεται τον Παναθηναϊκό, αλλά μπορεί να πάρει τη νίκη. 

«Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη Nova:

"Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες που υπάρχουν στην Ελλάδα και σαν ιστορία και σαν όνομα. Στο τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έχει και πολύ καλά αποτελέσματα. Σεβόμαστε πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό.

Σίγουρα είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και πολύ βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα, όμως νομίζω ότι και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση, προερχόμαστε από καλά αποτελέσματα και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να συνεχίσουμε έτσι"

Για το αν ο ΠΑΣ έχει φτάσει σε ένα επίπεδο που να μπορεί να διαχειριστεί έναν αγώνα: "Για εμένα το πιο δύσκολο κομμάτι στη δουλειά μας είναι η καλή διαχείριση των καταστάσεων. Κάθε μέρα συμβαίνουν θετικά και αρνητικά πράγματα δίπλα μας που μας επηρεάζουν. Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που έχουν συναισθήματα και επηρεάζονται από αυτά που συμβαίνουν γύρω.

Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι στη δουλειά μας. Προσπαθούμε κάθε μέρα μέσα από τη φιλοσοφία μας και τη δουλειά μας να δώσουμε στους παίκτες να καταλάβουν τι είναι αυτό που θα μας βοηθήσει να μην χάνουμε εύκολα το δρόμο. Αυτό όσο εύκολα το λέμε τώρα, τόσο δύσκολο είναι να το κάνουμε στην πράξη. Ο στόχος μας είναι να είμαστε στην ετοιμότητα που πρέπει αλλά ξαναλέω αυτό δεν είναι πολύ εύκολο".

Για την αποχώρηση του Ρουμπουλάκου: "Αυτό που μπορώ να πω είναι να ευχηθώ στον Σίμο να έχει μια καλή συνέχεια γιατί είναι πάρα πολύ καλό παιδί και καλός παίκτης. Να έχει πρόοδο και εμείς πάντα θα τον παρακολουθούμε".

Για το παιχνίδι της Κυριακής και το μήνυμα του προς τον κόσμο του ΠΑΣ: "Η μεγαλύτερη δύναμη του ΠΑΣ για εμένα, όπως είπα και από την πρώτη μέρα που ήρθα είναι ο κόσμος του. Ο κόσμος μας έχει βοηθήσει μέχρι τώρα πάρα πολύ. Τον θέλουμε κάθε στιγμή μαζί μας και στα καλά και στα άσχημα. Καμία ομάδα δεν έχει μόνο καλά αποτελέσματα. Τον θέλουμε πάρα πολύ στο παιχνίδι της Κυριακής".

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 24 Ιουνίου