ΤΥΦΛΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ακόμα ζαλισμένοι από την τριάρα είναι στον Πειραιά καθώς υποστηρίζουν πως δεν τραυματίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου. 

Τυφλή ΟΛΗ την Ελλάδα!

Το πόσο πολύ έχουν πονέσει από το ξεφτίλισμα που τους έκανε ο Παναθηναϊκός στο Καραισκάκη δεν χρειαζόταν η αστεία γραμμή υπεράσπισης που χρησιμοποίησαν για να γλιτώσουν την τιμωρία για να το καταλάβουμε. Εχουν γίνει τόσα από την Κυριακή το βράδυ που ακόμα και ένα παιδάκι δύο χρονών καταλαβαίνει ότι η τριάρα τους ΠΟΝΕΣΕ πολύ και θα τους πονάει για καιρό ακόμα. 

Απλά ξεγυμνώθηκαν εντός γηπέδου και τώρα ξεγυμνώνονται και έξω από αυτό με όσα λένε αφού προσπαθούν να βγάλουν τυφλή όλη την Ελλάδα που είδε τον τραυματισμό του Γιάννη Αναστασίου από το ποτήρι με την κόκα κόλα που εκτοξεύτηκε από τους επιστήμονες πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Κι αυτό διότι ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Θοδωρής Γιαννίκος τόνισε πως: «Η ρίψη χάρτινου ποτηριού δεν είχε καμία επίπτωση τραυματισμού. Αυτό αναφέρεται, άλλωστε, στην έκθεση του παρατηρητή. Ναι μεν υπήρξε ρίψη, αλλά δεν είχε υπήρξε τραυματισμός. Ούτε είναι αφικτό να γίνει τραυματισμός με χάρτινο ποτήρι με νερό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει αυτά τα περιστατικά. Εχουμε πάρει όλα τα μέτρα, κάνουμε μεγάλο αγώνα να μην έχουμε τέτοια περιστατικά, τα τελευταία 3-4 χρόνια. Οι συμπεριφορές έχουν βελτιωθεί σημαντικά».

Ο νομικός εκπρόσωπος των «ερυθρόλευκων» υποστήριξε μεταξύ άλλων μιλώντας στην έδρα ότι: «Από την κλήση σε απολογία προκύπτει ότι βασικά παραπτώματα από την έκθεση του παρατηρητή είναι η ρίψη φωτοβολίδων σε διάφορα λεπτά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο 90' γράφει ο παρατηρητής για είσοδο περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου 5-10 φιλάθλων. Δεν έχει συμβεί αυτό στην πραγματικότητα. Δεν υπήρξε είσοδος φιλάθλων. Κάποιοι φίλαθλοι ήταν στα κιγκλιδώματα αλλά δεν έγινε είσοδος».

Ολα αυτά για να γλιτώσουν την τιμωρία της έδρας σε ένα ακόμα ΣΚΑΝΔΑΛΟ που στήνεται, αλλά η πραγματική τους τιμωρία ήταν η τριάρα μέσα στο γήπεδο και το ξεφτίλισμα μπροστά στα μάτια όλης της Ελλάδας... 

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 24 Ιουνίου