ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ;

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη κλάψα δύο 24ωρα πριν τη νέα φάπα στο ΟΑΚΑ και αυτή τη φορά ζητάει περισσότερα μέτρα από την αστυνομία. Να το κάνουμε κεκλεισμένων;

Μήπως θέλετε χωρίς κόσμο;

Όπως κάθε φορά, οι «ερυθρόλευκοι» πριν από κάθε ντέρμπι άρχισαν τις προκλήσεις, αυτή τη φορά ζητώντας επιπρόσθετα μέτρα από την αστυνομία ενόψει του ματς της Δευτέρας. Αποφάσισαν λοιπόν να σταματήσουν τη κλάψα για τις βολές και τα άλλα ωραία και πλέον κάνουν ότι μπορούν για να... αδειάσουν το ΟΑΚΑ!

Ότι μέτρο και αν παρθεί ευχαριστημένοι δεν θα είναι... Τα έχουμε ξαναδεί τόσες και τόσες φορές. Οπότε μήπως θέλετε να γίνει το ματς χωρίς κόσμο; Γιατί ακόμα και έτσι η φάπα είναι σίγουρη... Άλλωστε το έχει πει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και όπως φαίνεται και στην ανακοίνωσή τους, τους ενόχλησε... «Στο ΟΑΚΑ ισχύει ο ένας και μόνο νόμος. Ο νόμος του ΟΑΚΑ»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πελάτη:

«Επιστολή προς την Αστυνομική Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέστειλε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 στον Ταξίαρχο, Διευθυντή Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής κ. Γεώργιο Ζαφειρόπουλο με κοινοποίηση στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Γεώργιο Χαλαβατζάκη, επιστολή με την οποία ζητά να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν την ασφαλή μετάβαση, παραμονή και αποχώρηση των αθλητών και της αποστολής μας από το ΟΑΚΑ.

Με αφορμή τα όσα δυσάρεστα έγιναν στον πρόσφατο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας που δημιούργησαν σοβαρούς κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών και υπολοίπων μελών της αποστολής του Ολυμπιακού, αλλά και την επίσημη δήλωση του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δ. Γιαννακόπουλους ότι στο ΟΑΚΑ ισχύει «ο ένας και μόνο νόμος, Ο νόμος του ΟΑΚΑ», η επιβολή επιπρόσθετων μέτρων θεωρείται επιβεβλημένη».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου