«ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Θωμάς Γράφας για τον Παναθηναϊκό που τον θεωρεί μια ποιοτική ομάδα...

«Ποιοτικός ο Παναθηναϊκός»

Ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών, δεν κρύφτηκε και αναγνώρισε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» είναι αρκετά ποιοτικοί και πως το μέλλον είναι δικό τους...

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε τις δυσκολίες από το ξεκίνημα. Απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα και θεωρώ πως είναι από τις ανερχόμενες του ελληνικού ποδόσφαιρου. Δείξαμε ικανοποιητικό πρόσωπο και είχαμε αξιοπρέπεια. Δεν κλειστήκαμε στα καρέ μας. Μετά το γκολ επιτεθήκαμε για να πάρουμε κάτι καλύτερο. Γενικά όμως, θεωρώ πως η ομάδα μας ήταν πολύ καλή. Μόνο εμπειρίες μπορούμε να πάρουμε και εύχομαι τα καλύτερα στον Παναθηναϊκό.

Για τις αλλαγές του ημιχρόνου: «Σίγουρα δεν έχουμε βαθύ ρόστερ και έπρεπε να φρεσκάρουμε την ομάδα μας σε ένα παιχνίδι τυπικής διαδικασίας. Το πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητά μας. Ήταν ένα δυνατό τεστ για το ματς με το Φωκικό. Αν μου έλεγαν να μη γίνει το παιχνίδι θα το δεχόμουν για να πάμε χωρίς παραπάνω επιβάρυνση στο ματς με το Φωκικό. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι. Πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει, πάντα με το σωστό τρόπο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 22 Αυγούστου