ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕ!

Το θράσος είναι μικρή λέξη για να περιγράψει τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη για την διαιτησία του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Μαζέψτε τον ρεεεεε!

Και πάνω που λες πως οι λιμανίσιοι έχουν βιάσει κάθε έννοια λογικής, έρχεται ο Σάββας Θεοδωρίδης, μαζί φυσικά με την... γραμμή της ομάδας για να μας δείξουν πως οι άνθρωποι πραγματικά δεν έχουν τον Θεό τους, με την παροιμία του γάτου που κάνει κάτι και σκούζει να είναι σαν να έχει γραφτεί γι' αυτούς.

Ποιο είναι το τελευταίο τους μνημείο προπαγάνδας που θα το ζήλευε και ο Γκέμπελς; Βγαίνει που λέτε ένας από τους πολλούς από τους αντιπροέδρους που έχουν και κάνει παράπονα για την διαιτησία. Ναι ρε αλήθεια λέμε, υπάρχει άνθρωπος από τον Ολυμπιακό που εν έτη 2014 τα βάζει με την διαιτησία, λες και γεννήθηκε τώρα.

Απολαύστε τι είπε, χωρίς το παραμικρό ίχνος ντροπής, μια λέξη που στον Πειραιά θα πρέπει να είναι παντελώς άγνωστή, όπως φαίνεται: «Οι φίλαθλοι είδαν τι συνέβη. Υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί. Πέντε από τους παίκτες μου βαστάνε τα πόδια τους. Υπήρχαν καθυστερήσεις δεκάλεπτες στο πρώτο ημίχρονο και δόθηκαν τρία λεπτά. Μάλλον είχε χαλάσει το χρονόμετρο κάποιου. Πρέπει συνολικά να μην παίχτηκε ποδόσφαιρο για 15 περίπου λεπτά. Δεν μιλάω ποτέ για την διαιτησία αλλά δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μην εφαρμόζει κατά γράμμα τους κανονισμούς και να προστατεύει την ακεραιότητα των παικτών.

Έχουμε μεγάλη ανάγκη από τους παίκτες και εκπροσωπούμε και το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Παίζουν καθαρά τα παιδιά και τώρα όλοι μέσα βαστάνε τα πόδια τους. Εύχομαι να βάλουν μυαλό οι άρχοντες των αγώνων και να δίνουν το κάθε σφύριγμα και προπαντώς τα εσκεμμένα χτυπήματα. Η φάση του Ολαϊτάν που φεύγει μόνος του και σηκώνεται οφσάιντ διαμορφώνει αποτέλεσμα. Πιστεύω στην ελληνική διαιτησία έστω και με αυτά τα σφάλματα. Σε ατμόσφαιρες όπως αυτή στο Περιστέρι, που δεν την έχω συναντήσει ούτε στην Τούμπα, πρέπει να μην φοβούνται και να σφυρίζουν ότι βλέπουν. Όταν βλέπουν εσκεμμένα χτυπήματα να εφαρμόζουν τους κανονισμούς».

Καταλαβαίνετε τι είπε ο άνθρωπας τώρα; Μιλάει για διαιτησία, ξεκινώντας βέβαια με το αμίμητο «δεν μιλάω ποτέ για διαιτησία»!!! Τι να πούμε εμείς, πραγματικά ο κάθε νοήμων άνθρωπος δεν μπορεί να πει τίποτα σε αυτό το παραλήρημα, αλλά και στα δημοσιεύματα που υπάρχουν και θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες. Απλά σας το λέμε για να ξέρετε πως θα κάνουμε πολλές μα πολλές αγωνιστικές για να ξαναδούμε τον Στυλιάρα και τους βοηθούς του, προκειμένου να παραδειγματιστούν οι επόμενοι και σε κάθε αγώνα να δίνουν τουλάχιστον ένα πέναλτι και να παίζουν αν όχι 100-0, 80-20 τους λιμανίσιους. Καληνύχτα ποδόσφαιρο... 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Μαρτίου