ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ...

Κάθε όριο ξεπέρασαν οι λιμανίσιοι γράφοντας σε ανακοίνωση για τον τελικό που δεν είχε γίνει το 2007, ξεχνώντας φυσικά να αναφέρουν πως δεν έγινε λόγω της δολοφονίας Φιλόπουλου.

Δεν σέβονται τίποτα τελικά...

Το ότι οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο είναι πασίγνωστο, όμως συνεχώς ξεπερνούν και τους ίδιους τους τους εαυτούς, σε γραφικότητα και καφρίλα. Αυτό έκαναν και σήμερα, όταν σε ανακοίνωσή τους για την επανάληψη του αγώνα βόλεϊ γυναικών με την ΑΕΚ, έδειξαν για ακόμα μία φορά το πραγματικό τους πρόσωπο.

Συγκεκριμένα θέλοντας να την πουν στην ΕΟΠΕ, έφτασαν στο σημείο να επιπλήξουν την Ομοσπονδία, ακόμα και γιατί το 2007 είχε πάρει την απόφαση να μην συνεχιστεί το φάιναλ έιτ στο Κύπελλο γυναικών. Βέβαια ξέχασαν μια μικρή λεπτομέρεια, το ότι οι αγώνες δεν συνεχίστηκαν επειδή οπαδοί τους δολοφόνησαν τον Μιχάλη Φιλόπουλο στα επεισόδια της Λαυρίου.

Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει, να συνεχιστούν τα ματς και να πάρουν ένα ματωμένο Κύπελλο; Τόσο ξεφτίλες ποια; Ούτε την ανθρώπινη ζωή δεν σέβονται; Και όχι μόνο δεν την σέβονται, αλλά μετά από τόσα χρόνια, έρχονται με μια ανακοίνωση που δεν θα την έγραφε ούτε το πιο αρρωστημένο μυαλό και λένε πως η Ομοσπονδία τους κάνει πόλεμο γιατί εκτός των άλλων διέκοψε το Κύπελλο μετά την δολοφονία του Φιλόπουλου. Οι άνθρωποι πραγματικά δεν σέβονται τίποτα, ούτε καν την ανθρώπινη ζωή.

Διαβάστε το σημείο της κατάπτυστης ανακοίνωσης που αναφέρεται στην δολοφονία Φιλόπουλου και βγάλτε ο καθένας τα συμπεράσματά του: «Για την ιστορική αυτή απόφαση, θέλουμε να αποδώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ΕΟΠΕ, που εφάρμοσε τον τόσο αυτό άδικο κανονισμό, ο οποίος ισχύει μόνο στη δική της προκήρυξη πρωταθλήματος. Τα δικαιούται η ΕΟΠΕ, αφού επιτέλους ξεκίνησε να εφαρμόζει, χωρίς ερμηνεία, τους κανονισμούς.

Θυμίζουμε ότι, πριν λίγα μόλις χρόνια, η ίδια Ομοσπονδία στέρησε από τον Ολυμπιακό το Κύπελλο Ελλάδας, αποφασίζοντας ενάντια στον κανονισμό, να μη διοργανώσει τον τελικό, μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την ομάδα μας». 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου