89 ΧΡΟΝΙΑ... ΜΠΟΧΑΣ

Με αφορμή τα γενέθλια του πιο βρώμικου συλλόγου, το Leoforos.gr σας θυμίζει το μεγάλο αφιέρωμα που είχε κάνει στο σωματείο του Πειραιά.

89 χρόνια... μπόχας

Πριν 89 χρόνια γεννήθηκε ο σύλλογος που από την πρώτη μέρα ίδρυσής του έγινε συνώνυμο της βρομιάς, της μπόχας, της κλεψιάς, της πονηριάς και της απάτης. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως όποια πέτρα κι αν σηκώσεις σε κάποιο σκάνδαλο στον ελληνικό αθλητισμό το όνομά Ολυμπιακός θα είναι γραμμένο φαρδύ πλατύ σε αυτή. 

Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλεια που είχε την Δευτέρα (10/3) ο πιο βρώμικος σύλλογος στην Ιστορία και τα πανηγύρια από τους «αντικειμενικούς», το Leoforos.gr σας υπενθυμίζει το μεγάλο αφιέρωμα που είχε κάνει στα όσα φοβερά και τρομερά έχει υποστεί αυτός ο τόπος από τους λιμανίσιους, προκειμένου να δουν ακόμη και οι... τυφλοί.

Απολαύστε... 

Η 1η δεκαετία της βρομιάς (κλικ εδώ)
Η 2η δεκαετία της βρομιάς (κλικ εδώ)
Η 3η δεκαετία της βρομιάς (κλικ εδώ)
Η 4η δεκαετία της βρομιάς (κλικ εδώ)
Η 5η δεκαετία της βρομιάς (κλικ εδώ)
Η 6η δεκαετία της βρομιάς (κλικ εδώ)
Η 7η δεκαετία της βρομιάς (κλικ εδώ)
Η 8η δεκαετία της βρομιάς (κλικ εδώ)
Η 9η δεκαετία της βρομιάς (κλικ εδώ)

Bonus αφιέρωμα: Η ομάδα της χούντας (κλικ εδώ)

Για το συγκεκριμένο αφιέρωμα, μεταξύ άλλων, χρησιμοποιήσαμε ως πηγές τα βιβλία «75 χρόνια απάτες» (κλικ εδώ), «Δουλειές με χούντες» (κλικ εδώ) και το board των GreenWebFans.

*Ζητάμε συγγνώμη για τις όποιες παραλείψεις. Όπως καταλαβαίνετε, το να καταγράψει κάποιος όλα τις βρόμικες ιστορίες του Ολυμπιακού είναι ανθρωπίνως αδύνατον... 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
Video 1

89 χρόνια... μπόχας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου