ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΛΟΥΚΑ!

Ο Λουκάς ο Βύντρα ξεφτίλισε όλους τους αγαπητικούς της μιζέριας, πηγαίνοντας στην ομάδα που έκλεβε και κλέβει τους τίτλους!

Μαζικές αυτοκτονίες για Λουκά!

Ποδοσφαιρικά ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μας είναι αδιάφορος. Ο κύκλος του είχε κλείσει στον Παναθηναϊκό και δεν έχει να προσφέρει τίποτα στο Τριφύλλι. Το που θα συνεχίσει την καριέρα του, το που θα συνεχίσει να στέλνει μπάλες έξω από το γήπεδο και να πασάρει... ασίστ στους αντιπάλους δεν μας απασχολεί. Όπως και το που θα συνεχίσει να μαρκάρει με τα μάτια τους επιθετικούς και να κάνει πίσω βήματα!

Ο άνθρωπος αυτός κατάφερε να ξεφτιλίσει μέσα σε μία ημέρα, όλους τους νοσταλγούς της μιζέριας, τους αγαπητικούς του εγγυητή και τους ανθρώπους που έκλαιγαν τόσο καιρό για αυτόν τον... παιχταρά. Τον οποίο είχαν αποθεώσει, επειδή τον είχε ευχαριστήσει επίσημα ο πρώην μεγαλομέτοχος. Για τόσο Παναθηναϊκά κίνητρα μιλάμε.

Αυτός ο... Παναθηναϊκάρας, ο Λουκάς, τους στέλνει για μαζικές αυτοκτονίες! Τέτοιο ξεφτιλίκι δεν έχει ξαναγίνει. Ξέρεις τι είναι να κάνεις... σημαία κάποιον στον εσωτερικό πόλεμο που δημιουργείς και τελικά να πηγαίνει σε αυτούς που σε κλέβουν μία ζωή; Μεγάλη υπόθεση. Μπράβο σας μάγκες, συνεχίστε έτσι. Είστε στον σωστό δρόμο. Και όσοι δεν σας είχαν καταλάβει τόσο καιρό, σας κατάλαβαν σήμερα. Λουκά σε ευχαριστούμε, να είσαι πάντα καλά. Καλές κλεψιές μάγκα Παναθηναϊκέ...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου