ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΣ

Το Leoforos.gr σας αποκαλύπτει το σχέδιο του Ολυμπιακού για τις εκλογές στις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Το βρώμικο παιχνίδι με τις ΕΠΣ

Το Leoforos.gr θα σας αποκαλύψει το βρώμικο παιχνίδι της ομάδας του λιμανιού και των εντολοδόχων της, στις εκλογές που έχουν αυτή την περίοδο, οι ποδοσφαιρικές ενώσεις. Όπως πιθανόν να ξέρετε, στον Πειραιά, δυστυχώς, κατεβάζει ως υποψήφιο, το δικό του παιδί, τον Γιώργο Ανατολάκη, ο οποίος αφού δεν κατάφερε να βγει βουλευτής αποφάσισε να ασχοληθεί με το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

Η άλλη Ένωση που θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός είναι της Αχαΐας που έχει εκλογές στις 10 Φεβρουαρίου. Εκεί στηρίζει τον έναν από τους τρεις συνδυασμούς που κατεβαίνουν, με τον οποίο είναι υποψήφιος ο κ.Παπουτσάκης, γνωστός συνδεσμίτης του Ολυμπιακού στην περιοχή και κολλητός του Γιάννη Μώραλη. Αυτή λοιπόν την παράταξη, κατέβηκε για να στηρίξει ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου (κουμπάρος του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή) μαζί με ένα άλλο μέλος του Δ.Σ. Αμφότεροι παρευρέθησαν σε προεκλογική συγκέντρωση και στη συνέχεια μάλιστα έδωσαν και συνέντευξη Τύπου.

Η ταύτιση είναι εξόφθαλμη... Ο συνδεσμίτης του Ολυμπιακού, ο φίλος του Μώραλη, ο εντολοδόχος του Ολυμπιακού, ο κουμπάρος του προέδρου της ΕΠΟ. Και σε τελική ανάλυση από που και ως που ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ πηγαίνει προεκλογικά στην ΕΠΣ Αχαΐας και κάνει ωμή παρέμβαση και παίρνοντας θέση υπέρ του ενός εκ των τριών υποψηφίων;

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου