ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ;

Εκεί στον Πειραιά φαίνεται πως φοβούνται ΠΑΡΑ πολύ το «αύριο» του Παναθηναϊκού, αλλιώς δεν εξηγείται η παρουσία του Μπερντ Στορκ σε κάθε ματς της ομάδας Κ-20 του «τριφυλλιού»!

Πόσο σας καίει;

Ότι οι άνθρωποι θέλουν να παίζουν μόνοι τους το έχουμε καταλάβει, ότι θέλουν μόνο τη νίκη όπως και να έχει και αυτό, ότι θέλουν να καταστρέψουν όποια έννοια υγιούς ελληνικού ποδοσφαίρου έχει απομείνει γνωστό παγκοσμίως, ωστόσο αυτό που δεν ξέραμε είναι πως καίγονται και φοβούνται τόσο πολύ τις υποδομές του Παναθηναϊκού!

Μόνο ως φόβος, μπορεί να εξηγηθεί η παρουσία του προπονητή της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ και του συνεργάτη του, στα ματς του Παναθηναϊκού Κ-20 κάθε εβδομάδα... Και άντε την πρώτη φορά που έγινε αυτό να ήταν ντέρμπι με Πανιώνιο και την επόμενη αμέσως αγωνιστική να ακολουθούσε το ντέρμπι «αιωνίων» στην Παιανία... Αλλά μάλλον η ήττα στην Παιανία τους έπεσε βαριά και αχώνευτη... Έτσι, τις τελευταίες εβδομάδες (με τον τελευταίο Λεβαδειακό και 12ο Πανθρακικό) ο Στορκ είναι ο πιο... πιστός φίλος της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού καθώς δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην δει! Πως τα καταφέρνει κι' όλας και κάθε εβδομάδα παίζει η ομάδα του διαφορετική μέρα από τον Παναθηναϊκό δεν το ξέρουμε και είναι άξιο προσοχής...

Και μην νομίζετε πως απλώς κοιτάει το παιχνίδι... Όχι, όχι πρέπει να έχει χαλάσει δύο με τρία μπλοκάκια, καθώς κάθε εβδομάδα τα στυλό παίρνουν φωτιά με το που έρχεται στην Παιανία... Εκεί στον Πειραιά μάλλον έχουν καταλάβει πόσα χιλιόμετρα πίσω είναι στο κομμάτι των υποδομών από τον Παναθηναϊκό και αυτό τους καίει πάρα μα πάρα πολύ... Δεν πειράζει όμως, έτσι όπως το πάνε σε λίγα χρόνια θα έχουν καταφέρει και εκεί να παίζουν μόνοι τους και να χαίρονται, αφού δεν θέλουν πολύ μετά το πρωτάθλημα της Σουπερ Λίγκας να καταστρέψουν και αυτό των Κ-20 και Κ-17.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Απριλίου