ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ»!

Μετά την αβάντα από τον γνωστό... Παναθηναϊκό Κώστα Νικολακόπουλο, ο Βλάσης Τσάκας βρήκε καταφύγιο στο SportTv, το γνωστό Tv Magic!

Άντε και στον «Πρωταθλητή»!

Όταν εδώ και καιρό φωνάζουμε πως η υπόθεση... βρωμάει γινόμαστε οι κακοί της ιστορίας. Δεν πειράζει, όμως. Οι μάσκες πέφτουν. Σχεδόν καθημερινά. Μετά το γνωστό... αρρωστάκι με τον Παναθηναϊκό, Κώστα Νικολακόπουλο που τυχαία διέρρεε ότι ο Πρίγκιπας είναι φραγκάτος και θέλει το καλό του συλλόγου με αφορμή ένα κότερο στη Μύκονο, σειρά πήρε το Sport Tv!

Το γνωστό όλους Tv Magic που τόσα χρόνια αποτελεί την τηλεοπτική έκδοση των γαύρικων φυλλάδων. Eκεί που λέτε βρήκε... καταφύγιο ο Βλάσης ο Τσάκας που είχε αφήσει στο πόστο του, την κυρία Κασσιανή Μιχοπούλου. Ο μάνατζερ από την Καβάλα με το «πλούσιο» ποινικό μητρώο φιλοξενήθηκε στον «ερυθρόλευκο» σταθμό και έδωσε νέες υποσχέσεις. Έκανε την δουλειά του δηλαδή. Πάντως, τα λόγια του βρήκαν ξανά «στέγη» στο αγαπημένο του μέχρι πρότινος «πράσινο» σάιτ αλλά και στην εφημερίδα που πρωταγωνίστησε στο... αραβικό παραμύθι και μυαλό δεν έβαλε.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου