ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ

Αφού ο Μαρινάκης κατηγορεί τον Αλαφούζο για έλλειψη αντικειμενικότητας και προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης, τότε τα έχουμε δει όλα.

Κοίτα ποιος μιλάει

Τελικά εκεί στην Πλατεία Αλεξάνδρας, αποτελούν αστείρευτη πηγή γέλιου. Σε κάθε τους κίνηση, λες οτι έπιασαν... ταβάνι, όμως λίγο αργότερα φροντίζουν να διαψεύσουν ξεπερνώντας τον εαυτό τους. Πραγματικά έχουν ταλέντο και αυτό οφείλουμε να τους αναγνωρίσουμε. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, δεν γελάς εύκολα. Οι άνθρωποι όμως του Ολυμπιακού μας προσφέρουν το χαμόγελο απλόχερα, με τις ανακοινώσεις, τις διαρροές των κύκλων, τις μηνύσεις και τα εξώδικά τους...

Όπως για παράδειγμα αυτό που έφερε όλως τυχαίως στην επιφάνεια το site parapolitika.gr και το οποίο αποκαλύπτει, μετά από τεράστια δημοσιογραφική... έρευνα το νέο εξώδικο του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Γιάννη Αλαφούζου. Σταματήστε να γελάτε, τώρα αρχίζουν τα... ωραία.

Σε αυτό λοιπόν, ο μεγάλος πρόεδρος-επενδυτής επικεντρώνεται (ως μέτοχος του σταθμού) στον τρόπο κάλυψης από τον ΣΚΑΙ τόσο της προεκλογικής περιόδου, όσο και τις εκλογικής βραδιάς με το exit poll. Το κορυφαίο μάλιστα είναι οτι τον κατηγορεί για έλλειψη δεοντολογίας και αντικειμενικότητας, ενώ κάνει λόγο για προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης!

Τι άλλο θα ακούσουμε; Για την συγκεκριμένη είδηση, δεν υπάρχει καλύτερο σχόλιο από το «κοίτα ποιος μιλάει»...
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου