ΟΙ... ΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ

Στην... γη προσγείωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που την έχει δει υπεράνω και της ΟΥΕΦΑ, ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Οι... κριτές της ΟΥΕΦΑ

ΟΚ, οι άνθρωποι νομίζουν οτι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τσιφλίκι τους. Το έχουμε καταλάβει αυτό, καθώς δεν μας έχουν αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του ποιος είναι ο... άρχοντας του παρασκηνίου. Το να βγαίνουν όμως και να το... παίζουν υπεράνω της ΟΥΕΦΑ, αυτό πάει πολύ.

Αυτοί δηλαδή που κουβάλησαν στην Αθήνα τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για να ελέγξουν τους φακέλους των αδειοδοτήσεων, χωρίς ωστόσο να βρουν κάποια παρατυπία στον Παναθηναϊκό, τώρα το παίζουν και κριτές της. Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κανείς από τον διάλογο που είχε στο Δ.Σ της Super league o Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Βασίλη Κωνσταντίνου...

Ευτυχώς όμως, ο «αγριόγατος» προσγείωσε απότομα στην γη τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο οποίος τόλμησε να πει οτι ο Παναθηναϊκός δημιουργεί προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ...

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ήρθα στο Δ.Σ για να μιλήσω για το θέμα των αδειοδοτήσεων. Είναι άδικο να μην πάρουν άδεια οι έξι ομάδες και να πάρει μόνο ο Παναθηναϊκός, που δεν ήταν εντάξει ο φάκελός του.

Βασίλης Κωνσταντίνου: Να μας πείτε αν θέλετε ανταγωνιστικό τον Παναθηναϊκό στο Πρωτάθλημα, όπως έχετε πει ή αν τώρα θέλετε να μην βγει ο Παναθηναϊκός στο Τσάμπιονς Λιγκ για να μην σας στερήσει κάποια χρήματα. Ήρθε η ΟΥΕΦΑ και βρήκε τον φάκελο εντάξει, εσείς τι είστε; Κριτής;

Βαγγέλης Μαρινάκης: Θέλω να κερδίζω τον Παναθηναϊκό και εντός και εκτός έδρας.

Βασίλης Κωνσταντίνου: Ναι αλλά οι αγώνες γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εσείς θέλετε να κερδίζετε και εκτός.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Εσείς κάνετε κακό στο ποδόσφαιρο, όταν στέλνετε στην ΟΥΕΦΑ τα DVD του Καλόπουλου και δημιουργείτε πρόβλημα.

Βασίλης Κωνσταντίνου: Όταν ήρθατε στο ΟΑΚΑ σας προστατεύσαμε και όταν πήγε η κατάσταση να ξεφύγει, σας μεταφέραμε σε σουίτα. Δεν κάναμε τα δικά σας έκτροπα που έγιναν όταν ήρθαμε στο Καραϊσκάκη.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Θα με ακούσεις, αυτά θα σου πω.

Βασίλης Κωνσταντίνου: Δεν θα σε ακούσω, θα κάνουμε διάλογο.

Στη συνέχεια όμως, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού γύρισε και πάλι την κουβέντα στις αδειοδοτήσεις, χωρίς να γίνεται αναφορά στους «πράσινους» και μετά από λίγο αποχώρησε. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου