ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ... ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Διαβάστε στο Leoforos.gr όλο το παρασκήνιο για τον Γ.Σαρρή που έγινε φαβορί στην θέση του Β.Γκαγκάτση ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ.

Έτσι παίζεται το... παιχνίδι

Από το Leoforos.gr είχατε διαβάσει τις προηγούμενες ημέρες οτι ο Βασίλης Γκαγκάτσης φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για να εξασφαλίσει την στήριξη του Ολυμπιακού στις εκλογές της ΕΠΟ, τον Οκτώβριο. Υπήρχε όμως η επισήμανση οτι αυτό ισχύει με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, καθώς κανείς δεν περίμενε την υποψηφιότητα που έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της, τις τελευταίας ημέρες και ακούει στο όνομα του Γιώργου Σαρρή.

Ναι, του γνωστού Γιώργου Σαρρή, του προέδρου της ΚΕΔ που έκανε όλα τα χατίρια των λιμανίσιων εφέτος, με αποκορύφωμα την καθαίρεση του Κύρου Βασσάρα σε μία νύχτα, αμέσως μετά την γκέλα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη. Τι και αν όλες οι ομάδες φώναζαν για την διαιτησία από την αρχή της χρονιάς; Μόλις το σωματείο του Πειραιά έκανε παράπονα, ο πρώην διεθνής διαιτητής οδηγήθηκε σε παραίτηση.

Πως όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο, να είναι δηλαδή ο Γιώργος Σαρρής ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη και όχι ο Βασίλης Γκαγκάτσης; Ο πρόεδρος της ΚΕΔ είναι ο πιο αρεστός αυτή τη στιγμή, καθώς έχει γραμμή επικοινωνίας τόσο με τον πρόεδρο-επενδυτή, όσο και με τον Γιώργο Δούρο, που έχει κερδίσει... πόντους από τη στιγμή που φαγώθηκε ο Κύρος Βασσάρας.

Από την πλατεία Αλεξάνδρας, πριν από λίγο καιρό βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του, όμως η απάντηση που έλαβαν αρχικά ήταν κάπως διαφορετική. Ο Γιώργος Σαρρής του πρότεινε να παραμείνει ο Σοφοκλής Πιλάβιος στην θέση του και αυτός να αναλάβει θέση αναπληρωτή προέδρου, πλαισιωμένος από 4-5 μέλη που θα είναι στο... άρμα. Έτσι, θα έχουν την ΕΠΟ ελεγχόμενη. Ακόμη όμως και αν τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα θέλουν, θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να τον καθαιρέσουν, με συνοπτικές διαδικασίες...

Στον Ολυμπιακό, χωρίς να κατασταλάξουν οριστικά, άρχισαν να σκέφτονται το ενδεχόμενο αυτό, όμως δεν φαίνεται να συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, καθώς ο Σοφοκλής Πιλάβιος είναι πλέον persona non grata στον Πειραιά. Για αυτό και οι πιθανότητες, ο Γιώργος Σαρρής να κατέβει ως υποψήφιος πρόεδρος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες...

Πλέον όμως έχουν παρουσιαστεί και κάποια εμπόδια. Οι παλιές φρουρές, που τόσο καιρό έγλειφαν τον μεγάλο πρόεδρο-επενδυτή για να πάρουν το χρίσμα, δηλαδή οι Γκαγκάτσης, Χατζηαποστόλου και Οικονομίδης, μόλις έμαθαν το... σενάριο αυτό «σκύλιασαν». Για αυτό και ο Γιώργος Σαρρής απέχει από τις συναντήσεις που κάνει η αντιπολίτευση της ΕΠΟ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου