ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ... ΣΦΑΖΕΙΣ

Ο «ρέφερι» της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ληστείας στην ιστορία, προορίζεται από την ΚΕΔ για παρατηρητής και εκπαιδευτής διαιτητών.

Μάθε παιδί μου να... σφάζεις

Και μετά αναρωτιόνται κάποιοι, πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει ένα βήμα από την καταστροφή; Μα πως να γίνει διαφορετικά, από τη στιγμή που σε αυτό τον χώρο κυριαρχούν τα συμφέροντα μίας συγκεκριμένης ομάδας, που εδρεύει στον Πειραιά και που πάντα φροντίζει τα... παιδιά της να μην μένουν παραπονεμένα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Δημήτρης Καλόπουλος. Ο άνθρωπος που αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού σκανδάλου στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο διαιτητής που με τις αποφάσεις του ανάγκασε μέχρι και τον Αχιλλέα Μπέο να πει «ούτε επί Κοκκαλιάρη αυτά τα πράγματα»...

Κι όμως, μετά την επιστροφή στην ενεργό δράση σε εκείνο τον αγώνα Κυπέλλου στην Κατερίνη, η ΚΕΔ του ανάβει το... πράσινο φως να συνεχίσει την ενασχόλησή του με την διαιτησία. Πως; Κάνοντας δεκτή την αίτησή του να συμμετέχει σε σεμινάριο για νέους παρατηρητές και για εκπαιδευτές διαιτησίας.

Το μεγάλο ερώτημα είναι πλέον, αυτοί που θα μετέχουν στα σεμινάριά του, τί θα μαθαίνουν; Οτι για να μετράει ένα γκολ, ο σκόρερ θα πρέπει να καλύπτεται από 5 παίκτες; Οτι για να υποδειχθεί πέναλτι, θα πρέπει ο αμυνόμενος όχι απλά να πιάσει την μπάλα με το χέρι, αλλά να την κρατήσει σφιχτά στην αγκαλιά του για 3 δευτερόλεπτα; Οτι ένας παίκτης που βρίσκεται στο 1,5 μέτρο από τον τερματοφύλακα, δεν επηρεάζει την φάση;

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου