ΟΤΑΝ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕ …ΠΑΟ!

Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με την οπαδική ταυτότητα του Αριστοτέλη Ωνάση ωστόσο το τοπίο είναι σχετικά θολό και το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάποια φάση αναμίχτηκε ενεργά με τον Παναθηναϊκό.

Όταν ο Ωνάσης γούσταρε …ΠΑΟ!

Αρκετοί είναι αυτοί που ανέφεραν ότι υποστήριζε τον Πανιώνιο λόγω της καταγωγής του από τη Σμύρνη ωστόσο πιο κοντά με τους «κυανέρυθρους» ήταν ο γιος του Αλέξανδρος.

 Ωστόσο δεδομένη θεωρείται η συμμετοχή του στον Παναθηναϊκό στις αρχές της δεκαετίας του 70΄ και κυρίως στην πορεία για το Γουέμπλει .

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Γιώργο Αρκουλή ο Ωνάσης ήταν παρόντας στον αγώνα ΠΑΟ-Ερυθρού Αστέρα και κατά πάσα πιθανότητα βρέθηκε και στο Γουέμπλει.

Εν συνεχεία το 1972 ο γνωστός εφοπλιστής βρέθηκε μια ανάσα από το να εγγραφεί στον Σύλλογο ενώ πληροφορίες τον ήθελαν να έχει συνδράμει και σε «πράσινη μεταγραφή. Ο Ωνάσης συζήτησε με τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟ Μιχάλη Πολέμη το ενδεχόμενο να εγγραφεί στον Παναθηναϊκό και τελικά η εγγραφή δεν έγινε γιατί κόλλησε σε τυπικούς λόγους.

Αξιοσημείωτη είναι και η προσωπική ιστορία του Τότη Φυλακούρη που έπαιζε μπάλα μαζί με τον Αλέξανδρο Ωνάση που τον έφερνε ο πατέρας του ο Αριστοτέλης , ο οποίος μάλιστα είχε προσωπική φιλία με τον πατέρα του άλλοτε άσου του ΠΑΟ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου