ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΟΠΑΠ

Διαβάστε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Προμηθέα

Προμηθέας: Στην αγορά τα εισιτήρια για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς ανάμεσα στον Προμηθέα Πάτρας και τον Πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Το μεγάλο αυτό παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Betshop Basket League θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 19:00 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου