ΝΤΖΙΚΙΤΣ: «ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΗΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ»

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του και τα οποία τιμώρησε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο τέλος στάθηκε ο τεχνικός της Μπούντουτσνοστ Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς

Ντζίκιτς: «Κάναμε λάθη που τιμώρησε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του συλλόγου του Μαυροβουνίου: 

«Ήμασταν στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Κάναμε λάθη τα οποία τιμώρησαν, είναι πολύ απλό, αυτός ήταν ο λόγος που ήρθε η ήττα. Μου άρεσε ο τρόπος που αντιδράσαμε μετά τις τέσσερις πρώτες επιθέσεις. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι.

Στο τέλος της τρίτης περιόδου δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα φάουλ και αυτά ήξερε να τα χρησιμοποιήσει ο Παναθηναϊκός. Όσο για τη μη συμμετοχή του Κραφτ, θα κάνουμε το καλύτερο για τον σύλλογο. Έχουμε έναν σημαντικό αγώνα με την Ολίμπια και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτόν μετά την πέμπτη ήττα στην Euroleague.

Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε. Παίζαμε σαν ομάδα και όταν ήμασταν μπροστά και όταν κυνηγούσαμε στο σκορ. Νομίζω ότι αυτό το αναγνώρισε ο κόσμος. Μπορεί κάποιος να μην είναι ικανοποιημένος από την ατομική απόδοση κάποιων παικτών, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος μετά από μία ήττα, αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι κοντά μας».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου