ΚΟΝΤΡΑ ΒΟΣΝΙΑΣ ΜΕ ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ ΓΙΑ ΓΚΟΡΝΤΙΤΣ

Τα «πυρά» του προς την Μπούντουσνοστ εξαπέλυσε ο τεχνικός διευθυντής της εθνικής Βοσνίας για το γεγονός ότι δεν άφησε τον Νεμάνια Γκόρντιτς να ενισχύσει την εθνική ομάδα.

Κόντρα Βοσνίας με Μπούντουσνοστ για Γκόρντιτς

Συγκεκριμένα, ο Σίνισα Κοβάσεβιτς σχολίασε σχετικά στην ιστοσελίδα «Sportspo.ba»: «Ο Νεμάνια Γκόρντιτς είπε πως θα έρθει στην εθνική ομάδα στις 9 Σεπτεμβρίου. Αλλά, δυστυχώς, δεν ήρθε. Όχι επειδή δεν ήθελε, αλλά επειδή η Μπουντούτσνοστ δεν του το επέτρεψε.

Λειτουργούν πολύ λάθος στην Μπουντούτσνοστ. Δεν καταλαβαίνω την συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων. Επιμένουν πως ο Γκόρντιτς πρέπει να μείνει στην ομάδα τους και το απαγορεύουν να παίξει στην εθνική του, την στιγμή που αφήνουν άλλους (Τζάκσον, Ιβάνοβιτς, Πόποβιτς, Σέχοβιτς, Μπάροβιτς).

Καλέσαμε τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας, αλλά δεν τον αφήνουν. Ο Γιάσμιν Ρέπεσα (προπονητής της εθνικής) επίσης τους τηλεφώνησε. Ήρθα σε επικοινωνία αρκετές φορές με τον Γκόρντιτς και ο ίδιος θέλει να έρθει, 100%, αλλά η Μπουντούτσνοστ δεν τον αφήνει.

Έχουμε κενό στην θέση του πλέι μέικερ και δεν έχουμε άλλον για να τον αντικαταστήσει. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αναφορά στην FIBA και να αποζητήσουμε δικαιοσύνη. Φοβούνται πως θα χάσουν αυτή τη "μάχη"».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Απριλίου