ΟΡΙΟΛΑ: «Η EUROLEAGUE ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ»

Ο σέντερ της Μπαρτσελόνα  Πιέρ Οριόλα στάθηκε στο τι θα πρέπει να γίνει προκειμένου να σταματήσει η κόντρα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ

Οριόλα: «Η Euroleague πρέπει να σταματά, όταν παίζουν οι Εθνικές»

«Αυτό που συμβαίνει τελικά είναι να βλάπονται πάντα οι παίκτες. Δεν λέω πως είναι λάθος των ομάδων, αλλά αυτό ισχυεί. Οι παίκτες θέλουν να είναι και στους συλλόγους τους, αλλά και στις Εθνικές. Μέσα στη σεζόν είναι αδύνατο να επιλέξεις, πρέπει να είσαι με την ομάδα σου γιατί οι διοργανώσεις δεν σταματούν. Αλλά τώρα, σε περίοδο προετοιμασίας, θέλουμε να είμαστε με τις εθνικές μας ομάδας. Η κατάσταση είναι περίπλοκη και στη μέση βρισκόμαστε εμείς, οι παίκτες» είπε ο Οριόλα μιλώντας σε συνέντευξη του στην Mundo Deportivo.

Όταν ρωτήθηκε για λύσεις, απάντησε: «Σίγουρα υπάρχουν λύσεις. Από τη στιγμή που υπάρχουν τα παράθυρα, θα μπορούσε να σταματά για μία εβδομάδα η Euroleague όπως συμβαίνει με το Eurocup και το Basketball Champions League, για να μπορούν να πηγαίνουν οι παίκτες. Η Euroleague όμως δεν σταματά και ματς των παραθύρων πρέπει να παιχθούν. Πρέπει να ζήσουμε μ' αυτό και να προσπαθήσουμε να πηγαίνουμε, όποτε είναι εφικτό».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου