ΑΠΟΧΗ ΣΤΟ ΜΠΟΞ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ! (PHOTOS)

Η μεταγραφή του Τάσου Μπερδέση φαίνεται ότι έφερε αντιδράσεις και είναι χαρακτηριστικό ότι σύνδεσμος του Ολυμπιακού από τα νότια προάστια δημοσιοποίησε την …αδιαφορία του για το τμήμα πυγμαχίας των «ερυθρόλευκων».

Αποχή στο μποξ οι Ολυμπιακοί! (photos)

Για το ίδιο θέμα ο πρόεδρος του ΣΕΠ (Σύνδεσμος επαγγελματικής πυγμαχίας) Γιώργος Στεφανόπουλος έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook...

«Πληροφορήθηκα και εγώ από τα σάιτ και όχι από τον ίδιο ως όφειλε τη συνεργασία του Μπερδέση με τον Ολυμπιακό. Αυτή η συμπεριφορά από μόνη της είναι άκρως αντιεπαγγελματική και δεν αρμόζει όχι μόνο σε επαγγελματία πυγμάχο αλλά σε οποιονδήποτε άνθρωπο θέλει να είναι εντάξει με όποιον συνεργάζεται ή συνεργάστηκε.

Θα του θυμίσω ότι με το ΣΕΠ έχει υπογράψει πριν δύο χρόνια ένα επαγγελματικό συμβόλαιο, του οποίου να μην ανησυχεί δεν σκοπεύω να κάνω κάποια νομική χρήση για να τον εμποδίσω γιατί απλά δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ λόγο να επιδιώξω την παραμονή του στο ΣΕΠ.

Σε αυτά τα δύο περίπου χρόνια που ανήκε στο ΣΕΠ ο απολογισμός είναι διαδοχικές αρνήσεις του σε προτάσεις για αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας, μία πολύμηνη απουσία σε τηλεοπτικό παιχνίδι και τις δύο φορές που έπαιξε στο ΣΕΠ η απόδοση του ήταν κατώτερη του ονόματος του. Μόνος του ζήτησε να έρθει στο ΣΕΠ και μόνος του έφυγε. Κατά τα άλλα η συνεργασία μας ήταν άψογη. Για μένα είναι ένας πάρα πολύ καλός πυγμάχος αλλά μέχρι εκεί.

Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε ένα «καλό» χαρτί για το ΣΕΠ. Με αυτή την έννοια λοιπόν δεν έχω λόγο να αντιδράσω στην κίνηση του. Του εύχομαι να έχει την ίδια τύχη με τους υπόλοιπους που έφυγαν από το ΣΕΠ για να πάνε στην ερασιτεχνική. Στη θέση του δεν θα μου περνούσε ποτέ από το μυαλό αυτή η κίνηση αλλά για να το κάνει μάλλον έχει σοβαρούς λόγους».

Δείτε όσα αναφέρει ο σύνδεσμος του Ολυμπιακού από τα νότια προάστια μέσα από το gallery του Leoforos.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Απριλίου