«ΤΡΕΛΑ» ΛΕΦΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Πολλά κέρδη είχε στα «ταμεία» της η Ρωσία από τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως έκανε γνωστό ο γενικός διευθυντής της οργανωτικής επιτροπής «Ρωσία-2018» Αλεξέι Σορόκιν

«Τρελά» λεφτά άφησαν στην Ρωσία οι ξένοι φίλαθλοι για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Πέρα από το γεγονός ότι η Ρωσία διοργάνωσε ένα από τα καλύτερα Παγκόσμια Κύπελλα της ιστορίας, μη έχοντας κανένα θέμα οπαδικής βίας παρά τα όσα είχαν ειπωθεί πριν από την έναρξη του, η χώρα είχε και οικονομικά κέρδη.

Πιο συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από τον γενικό διευθυντή της οργανωτικής επιτροπής «Ρωσία-2018» Αλεξέι Σορόκιν στο πλαίσιο της κοινής συνεδρίασης του Συμβουλίου για την ανάπτυξη της σωματικής αγωγής και του αθλητισμού που τέλει υπό την ρωσική προεδρία και του εποπτικού συμβουλίου της οργανωτικής επιτροπής οι ξένοι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στην Ρωσία στο διάστημα 14 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου, ξόδεψαν περίπου 100 δισεκατομμύρια ρούβλια (1.350.515.857 δισ. ευρώ).

Χρήματα τα οποία είναι πολλά για μια τέτοια διοργάνωση και είναι μια καλή «ένεση» στην οικονομία της χώρας. Η συγκεκριμένη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην πόλη Καλίνινγκραντ, την οποία επισκέφθηκε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου