ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΟΝΤΑΛΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΡΕΣΤΗ, ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ο Ιταλός πρώην προπονητής βόλεϊ Τζιανπάολο Μοντάλι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Έθνος της Κυριακής» στάθηκε τόσο στην είσοδο του Βίκτωρα Ρέστη στον Παναθηναϊκό όσο και στου Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ 

Αποκαλύψεις Μοντάλι και επιβεβαίωση για Ρέστη, Πιεμπονγκσάντ και Παναθηναϊκό

Ως επίσημος καλεσμένος του Βίκτωρα Ρέστη μίλησε για τον Ελληνα επιχειρηματία και την εμπλοκή του στις εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Τον ευχαριστώ που με τιμά με τη φιλία του και που κάθε χρόνο με προσκαλεί στην Ελλάδα. Όλοι ξέρουν πως είναι Ολυμπιακός αλλά κάνει μεγάλη προσπάθεια για να βοηθήσει ένα σημαντικό κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού. Δεν θα βάλει τον επιχειρηματικό εγωϊσμό του, την φήμη του και τα χρήματα του για να αποτύχει. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο μέγεθος όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη. Στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο αυτό που μετράει είναι οι αξιόπιστες επενδύσεις και τα σοβαρά επιχειρηματικά πλάνα. Οι οπαδοί το βλέπουν συνασθηματικά αλλά οι αγορές και ο ανταγωνισμός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο δεν χωρά συναισθηματισμούς. Είδατε πόσο χαμηλά έφτασε ο Παναθηναϊκός. Αυτό επηρεάσε τον ελληνικό αθλητισμό. Το εγχείρημα του κυρίου Ρέστη με τον Πιεμπονσάνγκ είναι πολύ σημαντικό και αξίζει συγχαρητηρίων».

Για την γνωριμία του με τον Πιενμπονσάνγκ ο Μοντάλι είπε: «Γνωριστήκαμε μέσω του Ρέστη στην Ιταλία. Με ρωτούσε συνέχεια για την Ελλάδα. Εχω αποκομίσει πολύ καλή εντύπωση. Είναι επαγγελματίας με εμπειρία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Εχει επαγγελματική νοοτροπία. Εχει και άλλες ομάδες ποδοσφαίρου. Μου έκανε πολλές ερωτήσεις. Μιλήσαμε για πολλά θέματα. Έχει ξεκάθαρες ιδέες. Το προφίλ που έχει δημιουργήσει στην Ευρώπη και η εμπειρία του θα βοηθήσει πολύ. Εχει σχεδιάσει πολλά και εφόσον τα υλοποιήσει θα αναβαθμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την σημασία της εισόδου του Πιεμπονσάνγκ στον Παναθηναϊκό είπε: «Είναι πολύ καλό να έρχονται τέτοιοι επιχειρηματικοί παράγοντες που θέλουν να φέρουν αλλαγές και κυρίως επενδύσεις στις υποδομές. Είναι σημαντικό να έρθουν ξένα κεφάλαια. Θέλω να δώσω αισιοδοξία στους Ελληνες. Θα έρθουν καλύτερες μέρες αρκεί να υπάρχει εξωστρέφεια. Πάντα έπαιζα με μεγάλους αντιπάλους και πάντα στόχευα σε αυτό που οι άλλοι θεωρούσαν ακατόρθωτο. Οσο πιο μεγάλος είναι ο στόχος. Οσο πιο μεγάλος είναι ο αντίπαλος τόσο πιο μεγάλη είναι η νίκη».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου