ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΥΝΟΪΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Δικαιολογημένη η δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού Superfoods για την κωλυσιεργία του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ και των αρμόδιων φορέων απέναντι στις δημόσιες προκλήσεις του Ολυμπιακού!

Κωλυσιεργία και ευνοϊκή μεταχείριση του Ολυμπιακού από τους αρμόδιους φορείς

Η αντιμετώπιση που έχουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι από την Αθλητική Δικαιοσύνη, την Πολιτεία και τον Αθλητικό Εισαγγελέα είναι τουλάχιστον… ευνοϊκή. Και καμία απολύτως σχέση δεν έχει με την αντίστοιχη αντιμετώπιση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να καταλάβετε τι εννοούμε. Μετά τις συνεχείς καταγγελίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός εις βάρος του Παναθηναϊκού και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, χωρίς λόγο και αιτία, η… κατάπαυση του πυρός από την πλευρά των «πράσινων» έλαβε τέλος.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν εκτίμησαν στο ελάχιστο την στάση του «τριφυλλιού» και του ισχυρού του άνδρα, που απέφευγαν να απαντούν τις καταγγελίες τους, που δέχθηκαν να επιστρέψει η ομάδα στη «ζούγκλα» του ΣΕΦ στον περσινό πέμπτο τελικό για να ολοκληρωθεί ο αγώνας ώστε να αποφύγουν τη βαριά τιμωρία κ.α.

Αντίθετα, πήραν… αέρα και με κάθε τρόπο δυναμίτιζαν και συνεχίζουν να δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα και να δηλητηριάζουν τους φιλάθλους και το ελληνικό μπάσκετ με δηλώσεις, ανακοινώσεις και επιστολές.

3,5 μήνες χωρίς απόφαση

Βλέποντας οι «πράσινοι» πως όλοι οι αρμόδιοι φορείς (Αθλητικός Δικαστής, Αθλητικός Εισαγγελέας και Πολιτεία) τους αφήνουν ανενόχλητους να συνεχίζουν το έργο της δυσφήμισης του αθλήματος, αντιλήφθηκαν πως η σιωπή τους εκλαμβανόταν ως αδυναμία και έτσι άρχισαν να απαντούν με το… ίδιο νόμισμα στους διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Στις 16 Φεβρουαρίου του 2018 η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος των ιδιοκτητών των «ερυθρόλευκων» για την ανακοίνωση που είχαν εκδώσει στις 13 Φεβρουαρίου και με την οποία δυσφήμισαν το άθλημα (για μία ακόμη φορά) και θέλησαν να πιέσουν πρόσωπα πράγματα και καταστάσεις ώστε να πετύχουν τους σκοπούς τους.

Πατήστε εδώ για να δείτε την ανακοίνωση, η οποία υπάρχει ακόμη αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα των Περαιωτών.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ όρισε δικάσιμο για την υπόθεση ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ και συγκεκριμένα στις 18 Μαΐου, αλλά ακόμη δεν έχει εκδώσει απόφαση. Και αυτό παρά το γεγονός ότι –ως όφειλε- είχε δεσμευτεί να αποφανθεί την 21η Μαΐου! Από την πλευρά του Παναθηναϊκού Superfoods είναι λογικό να υπάρχει δυσαρέσκεια και να γίνεται λόγος για εις βάρος τους μεροληψία καθώς στις αντίστοιχες υποθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου η Αθλητική Δικαιοσύνη κινείτο και τον τιμωρούσε… αστραπιαία! Ακόμη και όταν βρισκόμασταν πριν ή εν μέσω των τελικών του πρωταθλήματος, οπότε η χρονική περίοδος δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για την κωλυσιεργία τους.

Διαρκής ατιμωρησία

Αντιθέτως, αυτή η ατιμωρησία την οποία απολαμβάνουν οι «ερυθρόλευκοι» τους δίνει… αέρα ώστε να συνεχίζουν το προκλητικό τους έργο. Αθλητική Δικαιοσύνη, Αθλητικός Εισαγγελέας και Πολιτεία σφύριξαν αδιάφορα μετά τις δηλώσεις των Γιάννη Σφαιρόπουλου, Χρήστου Σταυρόπουλου και Κώστα Παπανικολάου που ακολούθησαν του  ντέρμπι της κανονικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και μέσω των οποίων επιτέθηκαν στους διαιτητές στοχοποιώντας τους ξεκάθαρα!

Δεν ασχολήθηκαν με το βίντεο των «ερυθρόλευκων» από το συγκεκριμένο ματς, το οποίο ήταν εξυβριστικό, δυσφημιστικό και συκοφαντικό για το ελληνικό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό. Και τελευταία ουδείς εκ των αρμόδιων φορέων έχει αντιδράσει στις ανακοινώσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την ΚΕΔ και την ΕΟΚ, ούτε στις δηλώσεις των ανθρώπων του μετά τον–νικηφόρο για εκείνους- πρώτο τελικό.

Και –φυσικά- ούτε είδαν ούτε άκουσαν τίποτα σχετικά με τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου, Σωτήρη Γεωργίου από τον αθλητή του ΟΣΦΠ, Γιώργο Μπόγρη, που κατήγγειλε δημόσια ο πρώτος. Ο υφυπουργος αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου δεν αντιδρούν σε τίποτα από τα παραπάνω.

Χρειάζονται και άλλα παραδείγματα που να κάνουν τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να δυσανασχετούν και να μιλούν για μεροληπτική συμπεριφορά υπέρ των αδερφών Αγγελόπουλων και του Ολυμπιακού;

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 25 Μαίου