ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

Τη δική του απάντηση στον Άντονιο Κασάνο έστειλε ο Αντρέα Στραματσόνι με δηλώσεις του

Πέρασε στην αντεπίθεση ο Στραματσόνι

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού όταν ρωτήθηκε για το ότι ο Κασάνο τον επέλεξε ως τον χειρότερο προπονητή που είχε απάντησε: «Έμαθα ότι ο Κασάνο έλεγε μπροστά σε παίκτες και μέλη του προπονητικού τιμ πόσο καλός ήταν ο Βάλτερ Ματσάρι και πόσο καλύτερα θα ήταν, αν ο αυτός ήταν στη θέση μου. Ο Κασάνο ήταν απόλυτα πεπεισμένος ότι δεν θα τον κρατούσα στο τέλος της σεζόν και ότι σίγουρα θα ήταν στα πλάνα το Ματσάρι.  Τελικά, ο Ματσάρι ήταν αυτός που τον έδιωξε από την Ίντερ.

Όταν ενημερώθηκα γι' αυτά που έλεγε ο Κασάνο, τον περίμενα στο τέλος της προπόνησης για να μιλήσουμε οι δυο μας. Τα αρνήθηκε όλα, ως γνωστός ψεύτης που είναι, και είπα ότι είναι άτομο που δεν αξίζει, καθώς δεν είχε αίσθηση ευγνωμοσύνης, αφού τον ήθελα στην Ίντερ. Ούτε καν με ακούμπησε και το ξέρει. Σε κάθε γκολ που έβαζε νωρίτερα με αγκάλιαζε και έλεγε ότι είμαι ο καλύτερος προπονητής.

Μετά κατά τη γνώμη του έγινα ο χειρότερος προπονητής του κόσμου. Μέχρι σήμερα δεν είχα μιλήσει σε κανέναν γι΄αυτό, ούτε καν στον πρόεδρο Μάσιμο Μοράτι, διότι όσα συμβαίνουν στα αποδυτήρια είναι ιερά. Πολλά συμβαίνουν στα αποδυτήρια, αλλά πρέπει να μένουν εκεί. Σήμερα, μερικά χρόνια αργότερα, ο Κασάνο αποφάσισε να επιτεθεί στον άνθρωπο που έχει τη λιγότερη επιρροή στα ΜΜΕ σε σχέση με τους άλλους που αντιμετώπισε στην καριέρα του»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου