ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ: «ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού Superfoods με τον ΠΑΟΚ, όπου οι «πράσινοι» νίκησαν εύκολα με 92-79.

Παπαθεοδώρου: «Ομάδα κορυφαίου επιπέδου ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του «Δικέφαλου του Βορρά» στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Απόλυτα δίκαιη η νίκη του. Κυριάρχησε από την αρχή και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Μας δυσκόλεψε να αναπτύξουμε τις επιθέσεις μας. Στην επίθεση έπαιξε με ταχύτητα. Είδαμε τη ρεαλιστική διαφορά επιπέδου των δύο ομάδων, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα όταν ο Παναθηναϊκός είναι συγκεντρωμένος για το πως μπορεί να παίξει απέναντι σε μία ομάδα σαν εμάς. Προσαρμοστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι ο Παναθηναϊκός έμεινε πίσω στο ρυθμό του. Κάναμε καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Την κρατάμε. Έχουμε να κερδίσουμε πολλά πράγματα από μία κορυφαία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα για το δεύτερο παιχνίδι».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει νίκη με τον Παναθηναϊκό: «Ρεαλιστικά αν θέλουμε να μιλήσουμε και να είμαστε ειλικρινείς, δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Η διαφορά από τις δύο πρώτες ομάδες με όλες τις υπόλοιπες, όταν συγκεντρώνονται σ’ ένα παιχνίδι, είναι πολύ μεγάλες. Κι ας γράφεται ότι έχουν μειωθεί οι διαφορές, είναι ουτοπικό ότι έχει κλείσει η ψαλίδα. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Έχουμε χτίσει χαρακτήρα νικητή. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα. Αν έρθει νίοκη θα είναι το ιδανικό σενάριο».

Για το δεύτερο παιχνίδι: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα σε μία ημέρα. Είμαστε στις 25/5. Υπάρχουν δεδομένα και για τις δύο ομάδες που δεν αλλάζουν σε μία ημέρα ή σε μία εβδομάδα. Δεν θα αιφνιδιαστούμε τόσο από τη μεγάλη πίεση που μας πήρε χρόνο για να αντιδράσουμε. Σε αυτό θέλουμε να είμαστε καλύτεροι. Η ενέργεια, η ταχύτητα και η ποιότητα είναι δεδομένα. Δεν μπορούμε να κάνουμε μαγικά, ούτε ζητάμε μαγικά. Η προσαρμοστικότητα θα είναι το κλειδί, να είμαστε πιο έτοιμοι».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου