ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΜΑΡΙΝ

Μετά την Αγγλία και στην Ισπανία κράζουν τον Γερμανό για τη βουτιά του στο ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλων Σμύρνης

Περίγελος στην Ευρώπη ο Μαρίν

Η ήττα από τον Απόλλων Σμύρνης ήταν δυσκολοχώνευτη για τον Ολυμπιακό με τον Μάρκο Μαρίν να είναι ο κύριος εκφραστής όλης αυτής της δυσαρέσκειας. Ο Γερμανός ανακάλυψε σπρώξιμο από τον διαιτητή Κατσικογιάννη. Την ίδια γνώμη όμως δεν είχαν τα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αφού στην αρχή τον έκραξαν στην Αγγλία ήρθε η ώρα και της Ισπανίας να μπει στο παιχνίδι και η Ισπανία.

«Η ντροπιαστική βουτιά ενός πρώην της Σεβίλλης ο οποίος προσποιήθηκε επίθεση από τον διαιτητή», αναφέρει ο τίτλος της «ΑS» και προσθέτει: «Ο Μάρκο Μάριν, ο οποίος παίζει τώρα στον Ολυμπιακό, εκνευρίστηκε πολύ επειδή δεν του έδωσαν πέναλτι και αποφάσισε να προσποιηθεί με ντροπιαστικό τρόπο».

Nα θυμίσουμε ότι χθες (23/04) οι Άγγλοι είχαν κράξει τον Μάριν. Το δίκτυο BBC έχει τίτλο στο ρεπορτάζ του «Δείτε την κωμική βουτιά του πρώην ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Μάριν» και τονίζει: «Δείτε τον πρώην άσο της Τσέλσι Μάρκο Μάριν να κάνει μια ασυνήθιστη βουτιά, σε ένα παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα Σμύρνης».

Με το περιστατικό ασχολήθηκε και η Daily Mail, παρουσιάζοντάς το με τον εξής τίτλο: «Ο Μάρκο Μάριν βουτάει μετά από επαφή με τον διαιτητή, με την παλιά απογοήτευση της Τσέλσι να ντροπιάζει τον εαυτό του κατά τη διάρκεια της σοκαριστικής ήττας του Ολυμπιακού από τον Απόλλωνα Σμύρνης»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Απριλίου