«ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ»

Ο Φελίπε Ρέγιες μίλησε για τους αγώνες που θα δώσει η Ρεάλ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Superfoods

«Μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ νιώθουμε αυτοπεποίθηση»

Ο αρχηγός των Μαδριλένων τόνισε αρχικά: «Μετά τη νίκη μας στο Game 2 νιώθουμε αυτοπεποίθηση. Πετύχαμε το στόχο μας, που ήταν τουλάχιστον μία νίκη εκτός έδρας και φέρνουμε τη σειρά στο Palacio για να προσπαθήσουμε να την κερδίσουμε με τον κόσμο μας και να κλείσουμε θέση για το Final Four». 

Στη συνέχεια πρόσθεσε «Τα παιδιά είναι πολύ καλά προετοιμασμένα και δεν μπορούν να περιμένουν ως την Τετάρτη. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας. Το κλειδί γι αυτό είναι να έχουμε κίνητρο ως ομάδα και να εστιάσουμε στη νίκη από το τζάμπολ. Στα δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής έχουμε δει ότι η ομάδα που ξεκίνησε καλύτερα κέρδισε και το παιχνίδι. Στο πρώτο παιχνίδι αρχίσαμε πολύ άσχημα και ο Παναθηναϊκός πήγε εκεί που ήθελε το ρυθμό  και στο δεύτερο παιχνίδι ήμασταν σε θέση να απαντήσουμε και αλλάξαμε την στάση μας. Βγήκαμε και πήραμε το παιχνίδι».

Όσον αφορά τον κόσμο τόνισε: «Όπως πάντα, ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης μας. Επιπλέον, σε τέτοια παιχνίδια μας ενισχύουν πραγματικά και η υποστήριξή τους θα είναι πολύ σημαντική. Ελπίζουν ότι οι εξέδρες θα είναι γεμάτες το βράδυ της Τετάρτης παρά τα προβλήματα που υπήρξαν πρόσφατα, αλλά μπορούμε να βασιστούμε στον κόσμο μας, να μας στηρίξει και να μας δώσει τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη σε μια δύσκολη σειρά όπως αυτή».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 19 Μαρτίου