ΝΤΟΝΣΙΤΣ: «ΦΟΒΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΛΑΘΗΣ ΚΑΙ ΤΖΕΙΜΣ»

Ο Λούκα Ντόνσιτς αναφέρθηκε στους δυο παίκτες του «τριφυλλιού», οι οποίοι ουσιαστικά καθόρισαν τον αγώνα υπέρ του Παναθηναϊκού Superfoods

Ντόνσιτς: «Φοβεροί παίκτες Καλάθης και Τζέιμς»

«Πρέπει να βάλουμε την ενέργεια, την προσπάθεια και την θέληση στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, στοιχεία που μας έλειψαν στο Game 1. Δεν είχαμε τίποτε από αυτά την Τρίτη. Και ο Καλάθης και ο Τζέιμς είναι φοβεροί παίκτες και πρέπει να τους βάλουμε επιπλέον πίεση στο δεύτερο ματς. Αυτό είναι και το πλάνο μας». Βέβαια δεν μπορούσε να πει τι ακριβώς έφταιξε για το άσχημο ξεκίνημα της Ρεάλ: «Δεν ξέρω τι έφταιξε και ξεκινήσαμε τόσο άσχημα. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έπρεπε να κάνουμε τέτοιο ξεκίνημα στο ματς. Όμως είναι μόνο 1-0. Και πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας στο Game 2» υπογράμμισε αρχικά για να προσθέσει:

«Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Είτε χάναμε με έναν πόντο είτε τώρα με 30, το σκορ είναι ίδιο. 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να έχουμε ενέργεια στο δεύτερο ματς. Δεν με νοιάζει καθόλου αυτό το πράγμα με τον MVP αυτή τη στιγμή. Το μόνο που με νοιάζει είναι να πάρουμε τη πρόκριση στο Final 4.»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Μαρτίου