«ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ» (PIC)

Χρήσιμες συμβουλές για το μέλλον τους πήραν οι αθλητές του παιδικού τμήματος του Σπαρτιατικού που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματα τους στον Παναθηναϊκό Superfoods

«Εμπειρίες δίπλα στους κορυφαίους» (pic)

«Την ευκαιρία να αποκοιμίσουν πολλές εμπειρίες είχαν οι αθλητές του παιδικού τμήματος του συλλόγου, οι οποίοι στις 2, 3 και 4/4 έδωσαν φιλικά στο βοηθητικό κλειστό του ΟΑΚΑ με τις ακαδημίες του Παναθηναικού και την αμερικάνικη ομάδα της Super league Athletic Academy. Παράλληλα τα νέα αστέρια της ομάδας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους στο «τριφύλλι». Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει πολύ τον κ. Καλαϊτζή και τον Παναθηναϊκό για την άψογη φιλοξενία.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας έδωσε φιλικό στις 3/4 και με τις ακαδημίες του Δούκα.  Παράλληλα λόγω του τραυματισμού του αθλητή μας Κωστα Διαμαντάκου με την ομάδα μας αγωνίστηκε ο Κώστας Λυμπεράκος της ΑΕ Σπάρτης στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το έτερο σωματείο της πόλης μας. Οι μικροί μας αθλητές αποκόμισαν εμπειρίες και παραστάσεις και γέμισαν τις αθλητικές τους μπαταρίες» αναφέρει η ανακοίνωση του Σπαρτιατικού. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου