«ΚΕΡΑΥΝΟΙ» ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ: «ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ…»

Ποιος το περίμενε, ο Γιάννης Ιωαννίδης να καταφέρεται εναντίον του Βασίλη Σπανούλη και των πρακτικών που χρησιμοποιεί για να κερδίζει φάουλ από τους αντιπάλους του.

«Κεραυνοί» Ιωαννίδη για Σπανούλη: «Αυτό δεν είναι μπάσκετ…»

Σε μια μακροσκελή συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα Sport24.gr, ο Γιάννης Ιωαννίδης μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων ο επί χρόνια προπονητής και μετέπειτα υφυπουργός αθλητισμού αναφέρθηκε στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, λέγοντας «Τα αδέλφια Γιαννακόπουλοι προσέφεραν τα μέγιστα στο μπάσκετ και πρέπει να τιμηθούν από το μπάσκετ. Δυστυχώς, δεν έχει κάνει κάνεις τίποτα ακόμα για αυτούς και είναι ντροπή. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία που ήταν αντίπαλοι μου».

Πολύ ενδιαφέροντα, όμως, ήταν και αρκετά από αυτά που είπε για τον Ολυμπιακό και για τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη. Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ο Σπανούλης, του κάνεις σκριν για πικ εν ρολ από εδώ και πάει από την άλλη μεριά, τραβάει και μια στον ώμο και αντί για επιθετικό, παίρνει αμυντικό και σουτάρει δυο βολές. Αυτό δεν είναι μπάσκετ όμως. Κατάλαβες; Και η άμυνά του. Γιατί ο Σπανούλης παίζει άμυνα»…

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Μαρτίου