«Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ»

Ο Σίλβιο Προτό μίλησε για το αυριανό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό

«Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα ο μεγάλος μας αντίπαλος»

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα θα παλέψουμε όπως σε όλα τα ντέρμπι. Δεν παίζεις ντέρμπι. Πρέπει απλά να τα κερδίσεις. Με όποιο τρόπο θέλουμε να νικήσουμε. Τώρα είναι πολύ σημαντικό γιατί απομένουν επτά αγώνες στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να νικήσουμε κάθε αγώνα. Ο πρώτος είναι την Κυριακή και θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε». 

Για τη σημαντική διαφορά στη βαθμολογία ανάμεσα στους «μονομάχους» της Κυριακής: «Όποια και αν η βαθμολογική θέση, πρέπει να νικάς σε αυτούς τους αγώνες. Στην ιστορία του συλλόγου μας, ο Παναθηναϊκός είναι πάντα ο μεγάλος μας αντίπαλος. Για εμάς αυτός ο αγώνας είναι ο πιο σημαντικός της σεζόν». 

Για το γεγονός ότι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι: «Προετοιμαζόμαστε για να παίξουμε σε έναν τέτοιο αγώνα. Αλλά είναι δυσάρεστο που δε θα αγωνιστούμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Θα είναι το πρώτο μου ντέρμπι όπου θα αγωνιστώ χωρίς κόσμο. Είναι λίγο παράξενο. Αλλά ξέρω πως ακόμη και αν παίξουμε χωρίς τους οπαδούς μας, οι οπαδοί μας θα είναι μαζί μας. Ακόμη και από μακριά θα μας δώσουν ώθηση για να νικήσουμε. Γιατί όταν παίζεις στον Ολυμπιακό πρέπει να κερδίζεις σε κάθε αγώνα». 

Για το «κλειδί» της νίκης: «Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει ποδοσφαιριστές. Αλλά δεν πρέπει να κοιτάζουμε τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να κοιτάζουμε την ομάδα μας. Να παίξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στην επίθεση. Να κρατήσουμε ισορροπία στην ομάδα όταν βρίσκεται στην επίθεση. Να έχουμε την προσοχή μας στους αντίπαλους επιθετικούς. Να αμυνθούμε καλά. Να κρατήσουμε το μηδέν. Και μετά ξέρουμε πως στην έδρα μας θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου