ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα (6μ.μ., ΕΡΤ 1) στα «Δυο Αοράκια» την Μεγάλη Βρετανία και θέλει να κάνει το «4 στα 4» στα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου

Εθνική ομάδα: Με τον ίδιο τρόπο

Με την ίδια συνταγή που εφάρμοσε και απέναντι στην Εσθονία και ήταν η μεγάλη ένταση στην άμυνα και η σοβαρότητα σε όλη την διάρκεια του ματς θα εμφανιστεί η Εθνική ομάδα και σήμερα (6μ.μ., ΕΡΤ 1) κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία για να κάνει το «4 στα 4» στα πρώτα ματς των προκριματικών του παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα και πρέπει να την ολοκληρώσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάναμε όσο καλύτερη προετοιμασία μπορούσαμε αυτή την εβδομάδα και προχωρήσαμε σε τρεις αλλαγές. Μπήκαν στη δωδεκάδα για το αυριανό (σημερινό) παιχνίδι ο Λαρεντζάκης, ο Χαραλαμπόπουλος και ο Κόνιαρης και έμειναν έξω τα τρία καινούρια παιδιά, ο Κασελάκης, ο Μποχωρίδης και ο Λούντζης. Με την ίδια ένταση και την ίδια σοβαρότητα πιστεύω πως θα πάρουμε το αποτέλεσμα, που είναι για μας το πρωτεύον. Μας οδηγεί στην επόμενη φάση και θα αποτελέσει μια καλή παρακαταθήκη και για τη συνέχεια» ήταν το αρχικό σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλου.

Όσο για την σημερινή αντίπαλο Μεγάλη Βρετανία, ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε: «Η Μ. Βρετανία έχει αλλάξει προπονητή, έχει κάνει κάποιες μικρές αλλαγές και λείπουν δύο σημαντικοί παίκτες, ο Σόκο και ο Χέσον. Παίζουν πιο ορθόδοξα, με βαριά πεντάρια, ταιριάζει το ματσάρισμα καλύτερα και κακά τα ψέματα μάς εξυπηρετεί και εμάς. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, που ακόμη κι αν χάσει από μας αύριο θεωρώ πως θα είναι η τρίτη ομάδα που θα ακολουθήσει γιατί έχει δύο παιχνίδια εντός έδρας στο τέλος της πρώτης φάσης. Πρέπει να περάσουμε, να ντουμπλάρουμε τις νίκες απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο και μετά να δούμε τι άλλο μας χρειάζεται».

Ο Δημήτρης Κατσίβελης από την μεριά του, δήλωσε: «Ήταν πολύ σημαντική η νίκη επί της Εσθονίας, αλλά εξίσου σημαντικό είναι και το ματς με τη Μεγάλη Βρετανία. Έχουμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κρατήσουμε το απόλυτο. Η Μεγάλη Βρετανία είναι πολύ καλή και αθλητική ομάδα, βγάζει μεγάλη ενέργεια σε άμυνα κι επίθεση κι εμείς θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο. Με συγκέντρωση και ενέργεια θεωρώ πως θα πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα πάντα υπάρχει άγχος, αλλά θέλουμε αυτό να λειτουργήσει θετικά για την ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την προσέλευση του κόσμου και θέλουμε αύριο να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην προσπάθεια που κάνουμε».

 

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 25 Μαρτίου