«Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ»

Με αφορμή τον αυριανό αγώνα της Παναχαϊκής με τον Παναθηναϊκό ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων», Σωκράτης Οφρυδόπουλος αναφέρθηκε στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

«Ο Παναθηναϊκός διαθέτει έναν από τους καλύτερους Έλληνες τεχνικούς»

Αναλυτικά όσα είπε...

«Το πρώτο που θέλουμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας που ήταν μαζί μας και στη Θεσσαλονίκη κάνοντας ένα μεγάλο ταξίδι για να μας βοηθήσουν. Ήμασταν κοντά  στο να πάρουμε ένα αποτέλεσμα  που θα τους ευχαριστούσε, ένα αποτέλεσμα που άξιζαν τα παιδιά με βάση της εικόνα τους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και της προσπάθειας τους συνολικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την εικόνα του πρώτου μέρους, αλλά τα παιδιά πάλεψαν και έφεραν τον αγώνα στα μέτρα μας κυρίως στα τελευταία λεπτά.
Σε ένα σημείο του αγώνα όμως που είχαμε ισορροπήσει δεχτήκαμε ένα γκολ από έλλειψη συγκέντρωσης. Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε  μια μεγάλη ομάδα, τον ΠΑΟ, η οποία διαθέτει καλούς παίκτες και έναν από τους καλύτερους Έλληνες τεχνικούς. Η συγκέντρωση μας και η τήρηση του πλάνου μας θα προσπαθήσουμε να είναι μεγαλύτερη και σε διάρκεια και σε αποτελεσματικότητα.

Είναι αγώνας Κυπέλλου ο οποίος μάλιστα προηγείται από έναν ακόμα σημαντικό αγώνα, αυτόν της Κυριακής. Κάποιοι παίκτες μας είναι σίγουρο ότι θα πάρουν ανάσες.  Όμως όπως επανειλημμένα έχουμε πει πιστεύουμε και έχουμε όλους τους παίκτες μας έτοιμους να παίξουν. Η ομάδα μας πάντα με ταπεινότητα και σεβασμό στον αντίπαλο μπαίνει να πάρει τη νίκη προσπαθώντας να παίξει ποδόσφαιρο.

Σίγουρα κάνουμε λάθη, άλλες φορές τα καταφέρνουμε άλλες όχι, αλλά ποτέ δε θα αφήσουμε έναν αγώνα χωρίς να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος.
Είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης γιατί με καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της Λάρισας περνάμε στην επόμενη φάση και θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας σαφώς έχοντας δύσκολο έργο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου