ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΚΑΝΑΝΤΙ!

Ο προπονητής του Ατρόμητου είχε και… παράπονα από τη διαιτησία ενώ δεν ήθελε να δεχθεί… νταβατζιλίκι ερωτήσεις για αυτήν!

Απαράδεκτος ο Κάναντι!

Προκλητικός ο Νταμίρ Κάναντι μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι, έκανε λόγω για εύνοια του Παναθηναϊκού από τη διαιτησία, ενώ μάλιστα υπήρξε δυσφορία τόσο από τον ίδιο όσο και από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει αν έχει άποψη για όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις του παιχνιδιού όπως είχε για αυτές που υποστήριξε πως αδικήθηκε η ομάδα του.

«Δυστυχώς στο τέλος δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι στον Ουάρντα. Το είδα στο βίντεο και είμαι σίγουρος πως έπρεπε να δοθεί. Για αυτό το λόγο θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την απόδοση που είχε σήμερα, δεν απειληθήκαμε  καθόλου παρά μόνο στο πέναλτι, ο τερματοφύλακάς μας δεν έπιασε τη μπάλα είχαμε πολύ καλή απόδοση. Όπως είπα ήταν πολύ έντονο παιχνίδι, εμείς αν και με δέκα παίκτες έπρεπε να κερδίσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ατρόμητου ενώ όταν του ζητήθηκε να απαντήσει για το αν έχει δει κι άλλες φάσεις στο βίντεο, αφού εν τέλει… επετράπη η ερώτηση, απάντησε:

«Όχι δεν έχω δει κάποια άλλη φάση που να υπάρχει πέναλτι». Όσο για το αν έχει δει το φτύσιμο του Χατζηισαΐα στον Μολίνς, απάντησε: «Δεν το είδα, αλλά αν όπως λέτε έγινε  αυτό ναι τότε ο παίκτης μου θα έπρεπε να αποβληθεί.  Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο δεν είμαι ευχαριστημένος με τον παίκτη μου».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 21 Ιουνίου