Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ΤΙΜΑ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ 2004» (PICS)

Σήμερα το πρωί στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων στο Γουδί η Πρόεδρος των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη τίμησε τους θρυλικούς παίκτες της «Εθνικής Ελλάδος 2004» για τη πολύτιμη συμβολή τους στην εκστρατεία του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» τιμά την «ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ 2004» (pics)

Οι παίκτες της «Εθνικής Ελλάδος 2004» με επικεφαλής την «ψυχή» της ομάδας, τον αγαπημένο των μικρών και μεγάλων φιλάθλων, Γιώργο Καραγκούνη, όχι μόνο έγιναν οι ίδιοι εθελοντές δότες μυελού των οστών με εγγραφή τους στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», αλλά και με σύνθημα «Παίζουμε με όραμα για την ελπίδα! Δίνουμε Ελπίδα, Δίνουμε Ζωή!» αγωνίστηκαν τον περασμένο Ιούνιο με την θρυλική Inter Forever, στο Ηράκλειο Κρήτης, προσφέροντας τα έσοδα από τον αγώνα στη στήριξη του Συλλόγου.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου και άφησε εποχή:
• Για τον δυνατό συμβολισμό του.
• Τα ηχηρά ονόματα του ποδοσφαίρου που όλοι μαζί ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον μεγάλο σκοπό του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ»: την εγγραφή όσο γίνεται περισσότερων εθελοντών δοτών μυελού των οστών στο εθνικό και παγκόσμιο αρχείο.
• Για τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου και για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε όσον αφορά την ενημέρωσή γύρω από τη δωρεά μυελού των οστών.
• Για την επί τόπου εγγραφή πολλών φιλάθλων στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου