ΔΩΣΕ... ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟ

Ο Αχιλλέας Μπέος βρήκε την ευκαιρία να ξεσαλώσει στην κλήρωση του Κυπέλλου εις το όνομα των αφεντικών του από τον Πειραιά.

Δώσε... θάρρος στον Μπέο

Το κακό της γκέλας με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν ήταν μόνο η απώλεια των τριών βαθμών, ούτε το ντου του αγανακτισμένου κόσμου. Ήταν το ότι οι Πράσινοι επέτρεψαν σε επαγγελματίες παράγοντες που έχουν μεγαλώσει και γιγαντωθεί (όνομα και πράμα) υπηρετώντας τον Ολυμπιακό. Όπως για παράδειγμα ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να υμνεί τα αφεντικά του.

Άλλωστε έχει κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Να υπηρετεί τον αγαπημένο του Ολυμπιακό. Δεν έχει σημασία που αυτός είναι του Βόλου και όχι του Πειραιά. Άλλωστε θυγατρική είναι των λιμανίσιων και στην κλήρωση του Κυπέλλου έπεσαν και οι τελευταίες... μάσκες που είχαν απομείνει να κρύβουν το πραγματικό του πρόσωπο. Ξέρετε ποιο; Αυτό με τις ερυθρόλευκες αποχρώσεις, που μια ζωή απαντούσε με yes στις προσταγές του εκάστοτε αφεντικού του Ολυμπιακού.

Ο συγκεκριμένος κύριος, λοιπόν, στο περιθώριο της κλήρωσης του θεσμού είπε: «Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Ελπίζουμε ο Ολυμπιακός Βόλου να δείξει το καλό πρόσωπο που έχει δείξει στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και να δημιουργήσει ακόμα μία έκπληξη. Σίγουρα θα έχει Ολυμπιακό ο τελικός, ας ευχηθούμε να έχει και τους δύο».

Τον Νικόλα Πατέρα μπορεί κάποιος να τον κατηγορήσει για 1.852 διαφορετικά πράγματα. Ένα πράγμα όμως δεν μπορεί να του προσάψει. Ότι άφηνε κάτι τέτοιους όπως ο Αχιλλέας Μπέος να βγάλουν γλώσσα. Τους την έκοβε πριν καν προλάβουν να κάνουν κιχ, με τελευταίο παράδειγμα το ΔΣ της Super League πριν από το ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, όπου ο παράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου εκδιώχθηκε από τα γραφεία της διοργανώτριας Αρχής. Έχε χάρη όμως που ένα 24ωρο μετά ήρθε η ψυχρολουσία στο ΟΑΚΑ.

Εδώ κολλάει δηλαδή το «δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σ' ανέβει στο κρεβάτι». Τέλος πάντων, ας πιστέψουμε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει στο να καθαρίσει το μυαλό των παικτών του Παναθηναϊκού, να καταλάβουν τι παίζει, να δείξουν τις πραγματικές τους ικανότητες και να κλείσουν επιτέλους τα στόματα εχθρών και φίλων που έχουν ξεσαλώσει τους τελευταίους 3 μήνες. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Μαίου