ΒΑΖΑΚΑΣ: «ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»

Στην ποιότητα του «τριφυλλιού» στάθηκε ο Γιώργος Βαζάκας, όπου χάρη σ' αυτήν ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει οποιοδήποτε παιχνίδι.

Βαζάκας: «Ποιοτικός ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής των Τρικάλων, Γιώργος Βαζάκας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM100», μίλησε για το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ σχολίασε και την κατάσταση των «πρασίνων».

«Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι μακράν οι δυο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Είναι τεράστια οικονομικά μεγέθη και σαν υλικό υπάρχει το καλύτερο σε αυτές τις δυο ομάδες, μετά ακολουθούν οι υπόλοιποι. Από εκεί και πέρα έχει προβλήματα ο Παναθηναϊκός και η ομάδα φαίνεται άρρωστη. Όμως έχει την ποιότητα των παικτών που μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε παιχνίδι. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να κάνουμε μηδέν τακτικό λάθος, να δώσουμε το 120% για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω», ήταν η τοποθέτηση του Βαζάκα για την κατάσταση του Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, η αποστολή των Τρικάλων έχει αναχωρήσει από το πρωί της Τρίτης για την Αθήνα, με την αποστολή να απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές: Τόλιος, Ζαφείρης, Μπριλάκης, Γεωργίου, Γιώτας, Χρήστου, Μπουκουβάλας, Μπακομήτρος, Ριζογιάννης, Τελκίνσκι, Σαββίδης, Κόρμπος, Μανουσάκης, Ρούσεφ, Κοντογουλίδης, Μπαριέντος, Μίνγκας και οι νεαροί Τζάνης, Βελέτης (σ.σ. ο τελευταίος είναι τραυματίας αλλά είναι υποχρεωμένος ο ΑΟΤ να έχει στην 18αδα δύο παίκτες κάτω των 20 ετών).  Εκτός έμειναν οι Ντόικιτς, Σπασόγεβιτς, Πουρής, Μουρκάκης, Στεπάνοβιτς και Σκάγκλια.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Μαίου