ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ...

Θέμα τους θεατρινισμούς του ψευτόμαγκα Τοροσίδη στη Λάρισα έκανε η Daily Mirror. Η σύγκριση με τον Ριβάλντο. 

Σας έμαθαν και στην Αγγλία...

 

Εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να μάθουμε τώρα πως εκεί στο λιμάνι είναι αρκετά καλοί σε αυτό που λέγεται θέατρο. Ανέκαθεν ήταν. Από πού να ξεκινήσουμε και πού να τελειώσουμε. Από τον Αλεξανδρή στην Καβάλα; Τον Γιαννακόπουλο στο Αιγάλεω και γενικότερα στην καριέρα του ή εσχάτως τον Τοροσίδη; Ο ψευτόμαγκας του Πειραιά, μάλιστα, κατάφερε να μάθει και όλη η Μεγάλη Βρετανία το ταλέντο που έχουν στον Πειραιά στην ηθοποιία. 

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η ιστοσελίδα της Daily Mirror επέλεξε τρία περιστατικά με χιόνι από αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων του περασμένου Σαββατοκύριακου και μέσα σε αυτά είναι και το θέατρο του Τοροσίδη στη Λάρισα, όταν ως άλλος... Ριβάλντο την ώρα που η χιονόμπαλα που δέχτηκε από την κερκίδα βρήκε την μπάλα αυτός έπιανε το πρόσωπό του. Πού κολλάει ο Ριβάλντο; Μα φυσικά στους γνωστούς θεατρινισμούς που έκανε, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων το περιστατικό στο Μουντιάλ του 2002, όταν σε αγώνα Βραζιλία-Τουρκία είχε εκμαιεύσει την αποβολή του Χακάν Ουνσάλ. Σε ένα κόρνερ που πήγαινε να εκτελέσει, κλότσησε ο αντίπαλος την μπάλα προς το μέρος του και εκείνος έπεσε στο έδαφος κρατώντας το πρόσωπο παρά το γεγονός πως η μπάλα τον βρήκε στα πόδια. 

Με αυτό ακριβώς το περιστατικό συγκρίνουν οι Άγγλοι και το θέατρο του Τοροσίδη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ας αρχίσουμε με το ελληνικό χιόνι και με μια υπερβολική αντίδραση… προδιαγραφών Ριβάλντο. Τη στιγμή που ο Βασίλης Τοροσίδης ετοιμαζόταν να εκτελέσει πλάγιο οπαδοί της Λάρισας του πέταξαν χιονόμπαλα, η οποία έσκασε πάνω στην μπάλα που κρατούσε στα χέρια του, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον πρώην στόχο της Λίβερπουλ να ξαπλώσει στο χόρτο κρατώντας το πρόσωπό του». 

Δείτε στο Media Gallery και τα δύο περιστατικά και βγάλτε τα συμπεράσματά σας... 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
VIDEO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 24 Μαίου