ΒΟΥΖΑΣ: «ΔΙΚΑΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΑΠΟ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ»

Ο Βασίλης Βούζας παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του λιμανιού διασύρθηκε από την Μπεσίκτας.

Βούζας: «Δίκαια ο Παναθηναϊκός, μετά τον διασυρμό από Μπεσίκτας»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι το δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα των τελευταίων δέκα ημερών επηρέασε την απόδοση αρκετών ποδοσφαιριστών. Δεν θέλω να το εκλάβετε σαν δικαιολογία. Η εικόνα μας δεν ήταν αντιπροσωπευτική. Πρέπει να σκεφτούμε ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές από την αρχή της σεζόν έκαναν μεγάλη προσπάθεια έχουν φέρει την ομάδα κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ίσως έχουν δικαίωμα σε κακή εμφάνιση. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα στη λειτουργία της ομάδας. Να δούμε ποιοι μπορούν και θέλουν να προσφέρουν. Στην ομάδα τους προσφέρονται τα πάντα, αλλά η προσφορά τους δεν είναι αντάξια ανάλογα των προνομίων τους. Δίκαια κέρδισε ο Παναθηναϊκός, είναι μία ακόμα δύσκολη μέρα μετά τον διασυρμό από την Μπεσίκτας. Δικαιούμαστε κάτι παραπάνω στον πειθαρχικό έλεγχο αλλά δεν το πήραμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια στους δύο στόχους που είμαστε μέσα και θα προσπαθήσουμε να τους διεκδικήσουμε και να τους κατακτήσουμε».

Για την διακοπή και την δουλειά που πρέπει να γίνει: «Είναι ένα χρονικό διάστημα που ευτυχώς υπάρχει. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα κάθε δύο μέρες. Κλήθηκα να διαχειριστώ μία κατάσταση. Ελπίζω να βρούμε τι φταίει και η απόδοση της ομάδας είναι αυτή που είχαμε σήμερα. Θα λείπουν δέκα παίκτες στις εθνικές ομάδες, αλλά θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε».

Για τον Μάρκο Μάριν και γιατί έμεινε εκτός: «Θέλω να πω ότι ήταν και για τακτικούς λόγους και για λόγους απόδοσης. Στο παιχνίδι έπρεπε να συγκροτήσουμε μία ενδεκάδα με άλλες επιλογές και γιατί ήταν έξω. Περιμένω να βελτιώσει την απόδοσή του».

Για τη νοοτροπία και τη συγκέντρωση: «Επιτρέψαμε στον αντίπαλο να διεκδικήσει όλες τις μονομαχίες και να τις κερδίσει. Πηγαίναμε δεύτεροι στην μπάλα, δεν είχαμε το πάθος και τον τσαμπουκά για ένα τέτοιο παιχνίδι και σίγουρα πρέπει να μας προβληματίσει αυτή η συμπεριφορά».

Για τις ήττες στα ντέρμπι: «Είναι ιδιαίτερα αυτά τα παιχνίδια. Πάντα οι μεγάλες ομάδες αγωνίζονται για να κερδίσουν. Η απόδοση σε αυτά δεν ήταν η ενδεδειγμένη και γι’ αυτό η ομάδα ηττήθηκε. Έχουμε κάνει καλή πορεία και είμαστε κοντά στο πρωτάθλημα και ίσως αυτό μετράει. Καλύτερα να παίρνω πρωτάθλημα και να χάνω τα ντέρμπι παρά το ανάποδο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Απριλίου