ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΙΑΡΟ

Τη θέση των Πετκάκη και Τάτου πήρε ο Κατσιαρός που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό, με την ευγενική χορηγία του διαιτητή Σπάθα (video).

Αυτή τη φορά είχε Κατσιαρό

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται στην... εντατική και να περίμενε έστω και το «φιλί της ζωής» από τη Λάρισα, όμως όλοι γνώριζαν πως κάτι τέτοιο ήταν δύσκολο να γίνει. Άλλο όμως να το λες και άλλο να βλέπεις, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις όλων. Αλήθεια, από όλους όσοι ευελπιστούσαν σε στραβοπάτημα του Ολυμπιακού, πόσοι πραγματικά το πίστευαν;

Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, οι Πειραιώτες θα έπαιρναν τη νίκη. Όπως και έγινε δηλαδή... Με τον γνωστό μάλιστα τρόπο, που μας έχει συνηθίσει στα τελευταία του παιδιά. Όχι με πέναλτι. Αυτή τη φορά το ρεπερτόριο άλλαξε, αλλά ο παρονομαστής ήταν κοινός. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του γκολ του Ολυμπιακού ήταν παίκτης της αντιπάλου ομάδας. Μετά λοιπόν τους Πετκάκη και Τάτο, ήρθε η σειρά του Κατσιαρού, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι φιλοξενούμενοι είπε να βάλει ένα... πόδι βοηθείας.

Έτσι, λοιπόν, σε ένα ακίνδυνο φαινομενικά γύρισμα του Μέλμπεργκ και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν άουτ, έκανε το μαγικό. Έκανε το πλασέ προ κενής εστίας, σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αμπάρη. Επειδή όμως καμία νίκη δεν θεωρείται δεδομένη όταν το σκορ είναι 1-0, ο Σπάθας είπε να κάνει ένα δώρο στον Ολυμπιακό ως Πειραιώτης. Έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι του Ουρτάδο στον Μετίν.

Και να ήταν μόνο αυτό; Είχε και συνέχεια. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου υπήρξε 5λεπτη διακοπή λόγω ενός τσακωμού του Μιραλάς με τον Σίμιτς αρχικά, ο οποίος πήρε έκταση μετά την είσοδο ενός αγνώστου με φανελάκι «TV Crew», με αποτέλεσμα να επέμβει και ο Ιμπαγάσα και οι δύο άνδρες να έρθουν στα χέρια. Ο Αργεντινός όμως ουδέποτε τιμωρήθηκε από τον Σπάθα, όπως προβλέπει ο κανονισμός, ενώ ούτε παρατηρήσεις δεν έγιναν στον Ράμπο του γλυκού νερού, Τασούλη Μητρόπουλο, που μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο.

Αλλά τι καθόμαστε και συζητάμε... Εδώ ο άνθρωπος κράτησε 5 λεπτά καθυστερήσεις. Όσο ήταν η διακοπή δηλαδή, χωρίς να υπολογίζει τις αλλαγές που έγιναν.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
Video 1

Αυτή τη φορά είχε Κατσιαρό

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 24 Μαίου