ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Η εύρεση προπονητή περνά σε πρώτο πλάνο για τον Αστέρα Τρίπολης που μετά τη νέα ήττα, αυτή την φορά από τη Κέρκυρα αναζητά επειγόντως τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Δύο πρώην πράσινοι προπονητές για τον Αστέρα

Οι πρώτοι επικρατέστεροι για να αναλάβουν τους Αρκάδες προβάλλουν δύο προπονητές που έχουν γράψει ο καθείς την δικιά του ιστορία με το «τριφύλλι».

Ο λόγος για τον Ζντένεκ Σκάσνι και τον Άγγελο Αναστασιάδη που έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ. Ο πρώτος μάλιστα είναι ένα βήμα πιο μπροστά, καθώς ο 59χρονος τεχνικός έμεινε ελεύθερος από τη Σπάρτα Πράγας και βλέπει με καλό… μάτι την προοπτική να επιστρέψει για να εργαστεί στην χώρα μας.

Εφόσον η περίπτωσή του ναυαγήσει, τότε το άτυπο φαβορί είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης που μετά το σύντομο πέρασμά του από την ΑΕΛ παραμένει ανενεργός και δεν περνά απαρατήρητος στο σύλλογο της Πελοποννήσου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στον Αστέρα θέλουν να καταλήξουν άμεσα σε προπονητή, καθώς ο αγωνιστικός κατήφορος έχει φέρει την ομάδα να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 26 Μαίου