ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ο ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ

Το Φάιναλ Φορ της φετινής Ευρωλίγκας είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη και ο Τζόρντι Μπερτομέου δεν έχει διάθεση να αλλάξει άποψη.

Επιμένει για Κωνσταντινούπολη ο Μπερτομέου

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας με δηλώσεις του προσπάθησε να είναι καθησυχαστικός.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Επεξεργαζόμαστε το πλάνο μαζί με την τουρκική κυβέρνηση. Θα υπάρξει ειδικό πλάνο, όχι μόνο για την προστασία του γηπέδου, αλλά και για όσα γεγονότα γίνουν από την Euroleague κατά τη διάρκεια του Final Four. Θα υπάρξει περισσότερη ασφάλεια. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι, για να δούμε τι θα κάνουμε με αυτό το πλάνο, να το συμφωνήσουμε και να προχωρήσουμε», για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Πράγματι, έγιναν επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη, όπως έγιναν και αλλού. Όμως, σήμερα, κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν θα γίνει τίποτα οπουδήποτε στον κόσμο. Τρεις μήνες πριν από το Euro έγινε μια φρικτή επίθεση στη Γαλλία, αλλά στη συνέχεια τίποτα δεν συνέβη στη διοργάνωση, γιατί οι αρχές έλαβαν όλες τις προφυλάξεις. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και εμείς».

Επιπλέον, ανέφερε: «Θα είναι ένα Final Four με περισσότερους ανθρώπους ασφαλείας συγκριτικά με αυτό του Βερολίνου, όμως επίσης θα είναι ένα Final Four όπως όλα τα υπόλοιπα, υπό την έννοια ότι θα αποτελέσει γιορτή για το μπάσκετ».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου