ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ… ΝΕΥΡΙΑΣΕ!

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τα Θεοφάνεια που εξελίχθηκαν σε ρεσιτάλ υποκρισίας με ένα πρωθυπουργό που πετάει τον Σταυρό για το θεαθήναι αλλά δεν κάνει τον Σταυρό του, μην τυχόν και τον πουν θρήσκο...

Ρε Έλληνα, επιτέλους… ΝΕΥΡΙΑΣΕ!

Όποιος είδε τα πλάνα από τον Πειραιά και τα μπινελίκια που έφαγε ο Δρίτσας κατάλαβε γιατί ο Τσίπρας κρύφτηκε πίσω από το… σύμφωνο συμβίωσης και προτίμησε την ασφάλεια του ελεγχόμενου Κολωνακίου από το λιμάνι. Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο αυτή η κυβέρνηση κατάφερε από μεγάλη ελπίδα να εξελιχθεί σε μεγάλη καταστροφή και αυτό ο κόσμος ούτε θα το ξεχάσει, ούτε θα το συγχωρέσει.

Ο Δρίτσας το κατάλαβε, όπως προφανώς το κατάλαβε και ο Καμμένος τις προάλλες στην Κω, όπως θα το καταλάβει και όποιος από τους Υπουργούς της πιο «μπασταρδεμένης» κυβέρνησης όλων των εποχών, αποφασίσει να κατέβει στο δρόμο. Και προσέξτε, μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους που μέχρι την ΑΛΗΤΕΙΑ του δημοψηφίσματος που έκαναν το ΟΧΙ… ΝΑΙ σε όλα, περπάταγαν ανάμεσα στον λαό. Αλλά η μετάλλαξη πληρώνεται. Και η υποκρισία. Υποκρισία παντού και πάντα. Με σημασία στη λεπτομέρεια για να κοροϊδεύει μεν αλλά με τρόπο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου