ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΦΩΤΙΑ (VID)

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο του Παναγιώτου, και τις μανούλες στο «φαίνεσθαι»!

Ένα αμάξι καίγεται, παίρνει η ζωή μου φωτιά (vid)

Εντάξει, η Νατάσα (μία είναι) δεν το είχε πει ακριβώς έτσι το άσμα αλλά ας όψεται η περίσταση. Και εξηγούμαι: Το ότι έπρεπε να βγάλει ο Παναθηναϊκός επίσημη ανακοίνωση για να ασχοληθούν τα Μέσα με το καμένο αυτοκίνητο του διαιτητή, Χρήστου Παναγιώτου, ομολογώ ότι δεν το περίμενα.

Πίστευα ότι το να βάζεις μπουρλότο στο αμάξι ενός διαιτητή είναι ακόμη είδηση στην Ελλάς του 2015. Ποσώ μάλλον δε όταν ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, όχι με ΝΟΝ PAPER, που είναι και της μόδας, αλλά με επίσημες τοποθετήσεις της ΚΑΕ. Προφανώς για τα ΜΜΕ αλλά και τους Αθλητικούς Εισαγγελείς δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό το γεγονός, ώστε να λάβουν τα μέτρα του.

Δεν θέλω βέβαια καν να σκεφτώ τι θα συνέβαινε στην περίπτωση που είχε διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία του Παναγιώτου ο Παναθηναϊκός ή πολύ περισσότερο οι πράσινοι είχαν τοποθετηθεί δημόσια για τη διαιτησία του συγκεκριμένου ρέφερι και μετά από κάποιες μέρες καιγόταν- όπως κι έγινε- το αυτοκίνητο του. Δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα είχε γραφτεί και ποιος θα είχε επέμβει...

Αλλά είπαμε. Το θέμα στην Ελλάδα δεν είναι τι είσαι αλλά πως φαίνεσαι. Και δυστυχώς ή ευτυχώς στο λιμάνι στο «φαίνεσθαι» είναι μανούλες.

Ε, ρε... Ματσούκα που σας χρειάζεται!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου